Royals

Suferinţă imensă pentru Charlene de Monaco. Ce se întâmplă cu prinţesa rătăcită

Suferinţă imensă pentru Charlene de Monaco. Ce se întâmplă cu prinţesa rătăcită camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Charlene de Monaco şi-a împărtăşit durerea după ce iubitul ei câine de companie a murit. Prinţesa, în vârstă de 43 de ani, care anul acesta a locuit mai mult în Africa de Sud a postat pe Instagram o fotografie cu patrupedul ei, Angel, care a fost făcută anul trecut de Crăciun, la Monaco. 

„Îngerul meu mic a murit aseară. Îmi va fi atât de dor de tine, odihneşte-te în pace”, a scris Charlene.

Prinţesa a stârnit îngrijorarea celor care o iubesc cu ultima ei apariţie online, unii spunând că părea „fragilă”. 

Pe 8 octombrie, Charlene, care s-a născut în Zimbabwe, a suferit o ultimă operaţie pentru a trata o infecţie la urechi, nas şi gât pe care a contractat-o ​​în mai - o sursă de la palat spunând pentru AFP că procedura „a decurs foarte bine”. 

La începutul acestei luni, Prinţul Albert a insistat că soţia sa se va întoarce la Monaco  până la sfârşitul lunii . Perechea a negat zvonurile că s-ar confrunta cu o ruptură. Cuplul regal insistă că absenţa lui Charlene din principat se datorează faptului că aceasta a contractat o „infecţie gravă la nivelul sinusurilor”.

Nu se ştie dacă patrupedul a stat cu ea în Africa de Sud sau dacă animalul de companie a rămas cu Prinţul Albert la Monaco.  

La cea mai recentă apariţie publică, Charlene a purtat un pic de machiaj şi un coafat lejer şi a mărturisit că „abia aşteaptă să ajungă acasă la copiii ei, dar nu a făcut referire la soţul ei, Prinţul Albert.

Charlene, care s-a căsătorit cu Prinţul Albert al II-lea în 2011, a ales să locuiască în ţara sa natală, Africa de Sud, o mare parte a acestui an, iar şederea prelungită a stârnit speculaţii că cuplul regal s-ar putea îndrepta către divorţ.

Cu toate acestea, cei doi au negat zvonurile şi au precizat că absenţa lui Charlene din principat se datorează faptului că a contractat o „infecţia gravă a sinusurilor” şi s-a aflat în imposibilitatea de a călători. Într-un interviu care a avut loc la începutul acestei luni , prinţesa a spus că „îi lipsesc îngrozitor copiii, Prinţul Jacques şi Prinţesa Gabriella: „Orice mamă care a fost separată de copii luni de zile s-ar simţi la fel cum mă simt eu.

„Am venit în Africa de Sud pentru a supraveghea câteva proiecte ale fundaţiei. Mi-a fost rău în acel moment, fără să ştiu că am o infecţie.  Din păcate, m-a pus la pământ”.

Interviul a venit la câteva zile după ce o sursă de la palat a declarat că operaţia finală „a decurs foarte bine”. Intervenţia a fost efectuată sub anestezie generală şi „este ultima pe care a trebuit să o facă după infecţia ORL. Ea va fi sub observaţie timp de 48 de ore”, a declarat sursa pentru AFP. 

La începutul acestei luni, Albert a insistat că soţia se va întoarce curând la Monaco: „Trebuie să vorbim cu medicii în câteva zile”. 

Aceasta vine pe fondul unor informaţii potrivit cărora Albert a solicitat imunitate suverană în lupta sa în justiţie. Se crede că Albert a avut un al treilea copil înainte de a se căsători cu Charlene. 

Prinţul în vârstă de 63 de ani, care întreţine deja doi copii nelegitimi, ar fi avut o relaţie cu o femeie din Brazilia, în 2005, din care a rezultat o fiică. Povestea, despre care avocaţii săi au spus că este o „înşelătorie”, este deosebit de dureroasă, deoarece Albert se întâlnea cu Charlene la acea vreme. Avocaţii prinţului au pledat pentru imunitate suverană şi cazul a fost amânat.     

Avocatul Erich Grimaldi, care acţionează în numele femeii, a spus că speră că judecătorul va respinge pledoaria lui Albert şi aşteaptă ca mediatizatul caz să revină în instanţă, ceea ce crede că se va întâmpla „iminent”. 

Reclamanta în vârstă de 34 de ani – care nu poate fi numită din motive legale – spune că a avut o aventură pasională cu Albert, care a dus la naşterea fiicei lor.

Albert a primit o scrisoare de mână de la adolescentă, care acum are 16 ani: „Nu înţeleg de ce am crescut fără tată şi acum că te-am găsit, nu vrei să mă vezi”. În decembrie anul trecut, au fost depuse şi acte legale, deoarece avocaţii reclamantei i-au cerut lui Albert să fie supus unui test ADN , la fel cum s-a procedat şi înainte de a fi identificat ca tată a doi copii nelegitimi născuţi în anii 1990 şi începutul anilor 2000. 

„Aceasta a fost înainte ca Charlene şi Albert să fie împreună, dar cel mai recent caz acoperă o perioadă în care ea era deja îndrăgostită de el”, a dezvăluit o sursă care lucrează îndeaproape cu casa regală din Monaco.

„Charlene a avut un an groaznic, cu o criză de familie după alta, inclusiv cu Albert infectat cu coronavirus, iar acum se pregăteşte pentru acest iad” .

Prinţesa, al cărei nume de fată este Charlene Wittstock, a fost în trecut înotătoare olimpică pentru Africa de Su. Ea l-a întâlnit pentru prima dată pe Albert la o competiţie din Monaco, în 2000.

Gemenii lor s-au născut trei ani mai târziu şi sunt văzuţi ca moştenitorii oficiali.

În mai 2005, chiar înainte de a fi înscăunat ca Prinţ de Monaco, Albert a confirmat că este tatăl biologic al lui Alexandre, a cărui mamă era Nicole Coste, fostă însoţitoare de bord . Un test ADN din mai 2006 a confirmat, de asemenea, că Albert este tatăl lui Jazmine Grace, rezultatul unei aventuri cu Tamara Rotolo, un agent imobiliar.

Nici fiica lui Albert, Jazmin Grace Grimaldi, acum în vârstă de 28 de ani, şi nici fiul său, Alexandre Grimaldi-Coste, în vârstă de 17 ani, nu pot revendica tronul de la Monaco, conform acordurilor financiare negociate. Cele mai recente dezvăluiri au venit la câteva zile după ce s-a spus că întoarcerea Prinţesei Charlene la Monaco a fost amânată şi mai mult din cauza unei intervenţii chirurgicale suplimentare în Africa de Sud.

 

 

 

 

 

Modifică Setările