Royals

Suferinţa lui Meghan Markle. Coronavirus o ţine departe de cea mai dragă persoană

Suferinţa lui Meghan Markle. Coronavirus o ţine departe de cea mai dragă persoană camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Unii zic că Meghan Markle a obţinut ce a vrut, după plecare din familia regală.

S-a întors în Los Angeles şi, cel mai important, a revenit aproape de mama ei. Cu toate acestea, soţia Prinţului Harry are de suferit din cauza pandemiei în sensul că nu o poate vizita pe Doria Ragland, chiar dacă aceasta locuieşte în acelaşi oraş californian.

Chiar dacă, mai nou, Harry şi Meghan locuiesc la circa 15 km depărtare de mama actriţei, acestora li s-a recomandat distanţarea socială de Doria Ragland, cu atât mai mult cu cât aceasta, la cei 63 de ani ai săi, se află în categoria de risc în caz de contractare a virusului Covid-19.

Surse apropiate fostei ducese spun că aceasta este îndurerată că este atât de aproape de mama ei şi, totuşi, nu o poate vedea.

Se zvoneşte că Meghan şi Harry au închiriat o vilă superbă într-un cartier exclusivist din Malibu, unde trăiesc zilele acestea izolaţi alături de micuţul Archie, în timp ce Doria locuieşte într-o casă din cartierul View Park-Windsor Hills, lângă zona Culver City, nu departe de acea parte a Los Angelesului în care s-au stabilit foştii duci de Sussex.

Modifică Setările