News

Suferinţa unei mame. Actriţa Laura Prepon, devastată de avortul pe care l-a făcut. Creierul şi oasele fătului nu se mai dezvoltau

Suferinţa unei mame. Actriţa Laura Prepon, devastată de avortul pe care l-a făcut. Creierul şi oasele fătului nu se mai dezvoltau

Actriţa din serialul That 70’s Show a dezvăluit cum a fost nevoită ca ea şi soţul ei, Ben Foster, să ia decizia sfâşietoare de-a întrerupe sarcina după ce fătul primise un diagnostic crunt. Actriţa era la doua ei sarcină în 2018, când întreaga nenorocire s-a întâmplat.

Un consult de rutină i-a schimbat complet viaţa faimoasei gravide. Laura a primit atunci vestea că copilul pe care-l purta în pântec era suspect de higroma chistică, o malformaţie genetică deosebit de gravă.

Laura mai are un copil, Ella, apărut înainte de-a rămâne gravidă cu fătul diagnosticat cu malformaţia genetică

Medicul care a examinat-o i-a explicat actriţei complicaţiile la care era expus fătul din cauza acestei probleme de sănătate: “Specialistul neonatal ne-a spus că creierul şi oasele nu mai creşteau. Ni s-a explicat că sarcina nu va ajunge la termen şi că trupul meu risca să elimine singur sarcina”, a declarat Laura pentru People.

“Ben m-a luat în braţe pentru că plângeam aşa mult… A trebuit să întrerupem sarcina”, a conchis vedeta din filmul Orange is the New Black.