Vedete

Suma donată de Maria Dragomiroiu pentru ajutorarea medicilor

Suma donată de Maria Dragomiroiu pentru ajutorarea medicilor

Maria Dragomiru nu a putut sta deoparte atunci când a văzut ce luptă duc medicii în aceste zile în spitale. Impresionată de suferinţa lor înăbuşită şi de lipsa celor necesare, artista a decis să ajute. 

„Nu mă dau banii afară din casă, trăim normal. Am donat şi noi, eu cu soţul meu, 100 de milioane pentru medici. Din ce aveam strânşi”, a mărturisit solista pentru Fanatik.ro

Maria are convingerea că oricât de multe planuri ţi-ai face, viaţa te poate lua prin surprindere.„Din păcate, omul zice că îşi trăieşte clipa. Dacă te gândeşti la ziua de mâine puţin, să nu cheltuieşti tot ce ai câştigat. Eu la ţară aşa ştiam: să pui găleata la streaşina casei când ploua. Dacă eşti atent, iei în calcul că ţi se poate întâmpla orice în timpul vieţii”, a adăugat solista.

Deşi e tot timpul cu gândul la ei, artista evită să îşi vadă nepoţii în această perioadă. "A fost ziua nepoţelului meu, a împlinit recent şase anişori. Nu am mers, am vorbit doar la telefon. Cred că aşa vom face şi de Paşte. Nu îndrăznesc să merg la ei, respect toate regulile”.