Gossip

Suma uriaşă cu care s-ar alege Melania după divorţul de Donald Trump. Celelalte două neveste au primit mult mai puţin!

Suma uriaşă cu care s-ar alege Melania după divorţul de Donald Trump. Celelalte două neveste au primit mult mai puţin! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În timp ce Donald Trump se agaţă de scaunul prezidenţial, umblă vorba că soţia lui pregăteşte, în culise, divorţul.

În vârstă de 50 de ani, Prima Doamnă a Americii aşteaptă debarcarea lor de la Casa Albă pentru a face acest pas, căci Melania nu vrea să îi dea această lovitură soţului ei cât timp acesta este încă preşedinte în exerciţiu.

"Melania de-abia aşteaptă să se termine acest mandat, ca ea să poată divorţa. Dacă ea ar face acest pas cât timp el este încă în funcţie, o umilinţă extremă pentru Trump, el ar găsi o cale pentru a o pedepsi", susţine Omarosa Manigault Newman, fostă asistentă a preşedintelui Trump.

Umblă vorba că Melania a negociat un contract post nupţial cu Donald, prin care aceasta se asigură că fiul lor, Barron, va avea drepturi egale la moştenirea din partea lui Trump, alături de cei patru fraţi mai mari ai săi, după un eventual divorţ. Mişcarea ar putea să-i aducă în conturi fostei Prime Doamne nu mai puţin de 50 de milioane de dolari, mai mult decât au primit celelalte două neveste ale lui Trump, după separarea lor.

După primul mariaj al lui Donald Trump, prima nevastă, Ivana Trump, s-a ales... doar 14 milioane de dolari, un apartament în New York şi o reşedinţă în Connecticut. Această căsnicie a durat 15 ani, o perioadă egală, până acum, cu cea a mariajului dintre Melania şi Trump.

A doua soţie a lui Trump, Marla Maples, a sfârşit cu o sumă aproape infimă, de doar 2 milioane de dolari, acesta fiind şi cel mai scurt mariaj al magnatului.

Comentarii

Modifică Setările