Vedete

Suma uriaşă de bani pe care a pierdut-o Mihai Trăistariu în pandemie. Paguba depăşeşte 100.000 de euro

Suma uriaşă de bani pe care a pierdut-o Mihai Trăistariu în pandemie. Paguba depăşeşte 100.000 de euro camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mihai Trăistariu este şi el unul dintre soliştii afectaţi din plin de pandemie. Artistul nu a mai avut decât câteva concerte, vara trecută, pe la terasele de pe Litoral.

S-a văzut nevoit să vândă un teren moştenit din familie, la Năvodari, şi să-şi facă un bloc cu garsoniere de închiriat la malul mării. Aceste apartamente au fost salvarea lui Mihai. În anul care tocmai s-a încheiat, artistul a tras însă linie, rezultând o pagubă impresionantă.

„Am o şcoală de muzică care a fost închisă din cauza pandemei. Ea producea să zicem 3000 de euro pe lună înainte de pandemie, deci ori 12 luni, ar fi 35.000-36.000 de euro. Atât scoteam eu numai din şcoala de muzică. Concertele mele erau un 70.000 de euro lejer pe an. Deci, adunat, aproape 100.000 de euro. Şi garsonierele astea, dacă nu ar fi fost pandemie, s-ar fi dat dublu.

Eu am pus un preţ modic vara trecută, dar ele se dau mult mai scump în mod normal, şi atunci le-am închiriat undeva la jumătate de preţ, asta ca să le dau şi să fac repede nişte bani, să pot supravieţui. Deci eu din garsoniere, din cele şase, am scos 25.000 de euro. Aş fi scos lejer 50.000 de euro într-o singură vară din toate şase."

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

 

Modifică Setările