Fashion

Summer Fashion: AdisEfect by Adriana Mandranu

Summer Fashion: AdisEfect by Adriana Mandranu

Rochii versatile, colorate, care oferă o lejeritate aparte. Acestea sunt recomandările brandului pentru vara lui 2017.

Creatoarea brandului românesc AdisEfect, Adriana Mandreanu, spune că femeia pe care o îmbracă este inteligentă, cu educaţie, care iubeşte succesul profesional.

Pictura pe mătase este una dintre cele mai frumoase şi delicate forme de exprimare artistică şi începe cu o pânză de mătase vaporoasă de un alb pur. Colecţia combină delicat pielea naturală cu ţesături fine cum ar fi: dantela, taftaua de mătase, tul, mătase naturală pictată manual, pentru a satisface cele mai neobişnuite cerinţe prin crearea unor modele unice şi uşor de purtat, iar garderoba să fie mai colorată şi plină de viaţă”, ne mărturiseşte Adriana despre colecţia pe care o va prezenta în cadrul Summer Fashion Gala.

Toamna anului 2017 pentru Adis Efect semnifică linii clare, bine definite între combinaţiile de piele cu mătase pictată manual cu efecte şi culori metalice (galben solar, albastru şi flamingo): “Master plan-ul este să dezvolt noi articole cu un design inovativ bazat pe piele de şarpe (piton) cu diferite ţesături şi blană naturală. Trenciurile, pelerinele din piele de şarpe combinată cu diferite alte materiale, inclusiv cu inserţii de blană, vor fi piesele de rezistenţă a toamnei 2017”, ne mărturiseşte Adriana.

Întreaga colecţie Adis Efect va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyE

Modifică Setările