Fashion

Summer Fashion: Andreea Veneciuc

Summer Fashion: Andreea Veneciuc

Rochii clasice, cu detalii feminine şi cu siluete subtile, inspirate din moda secolului trecut.

Andreea Veneciuc este un brand pe care designerul l-a lansat în urmă cu aproximativ 4 ani. La început a fost vorba despre un proiect în care Andreea îşi punea în evidenţă propriul stil, însă, în timp, a crescut odată cu brandul şi a ajuns să înţeleagă publicul şi să ofere exact produsele de care au nevoie clientele sale.

“Anul acesta îmi doresc să pun în valoare o feminitate ce făcea furori în secolul trecut, linii drepte, dar neconturate de linia trupului. Piese care să te facă să te întrebi ce se ascunde sub ţesăturile fine. Am încercat să îmbin un trecut diafan cu un actual debordant şi necesar. Am încercat să mizez pe ţesături ce ies în evidenţă, un mix de franjuri, perle, cristale ce dau o eleganţă aparte.”

 

Cât despre inspiraţia designerului, Andreea ne-a mărturisit că încearcă să o ia din lucruri simple, care o îmbie la visare. Desigur, revistele de specialitate şi blogurile de street style au şi ele un rol important în activitatea brandului.

Noua colecţie Andreea Veneciuc reuneşte piese în care orice femeie care le poartă se simte remarcată şi admirată. Rochia ocupă însă un loc privilegiat în ansamblul colecţiei, fiind propusă sub diferite forme şi stiluri – de la rafinamentul Little Black Dress şi până la complexitatea rochiilor cu broderie realizate manual.

Întreaga colecţie by Andreea Veneciuc va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto Events, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Gradina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyE

Modifică Setările