Fashion

Summer Fashion: Oana Nuţu

Summer Fashion: Oana Nuţu

Feminitate şi romantism, spirit boem, toate transpuse în rochii sublime, din materiale fluide, cu transparenţe, volane şi aplicaţii fine, făcute manual.

Oana Nuţu înseamnă rochii de ocazie lucrate cu atenţie pentru detaliu, pentru materiale şi cusături. Corpul oricărei femei este perfect, diferenţa o face alegerea rochiei potrivite. Colecţia Resort18 vorbeşte despre frumuseţea femeii. Linii, forme, contur, totul se amestecă în mod unic. Materialele sunt fluide, semitransparente şi în culori neutre sau pastelate.

Transparent
Probabil cel mai important trend care cucereşte tot mai multe pasionate de modă sunt rochiile care lasă părţi ale corpului la vedere (picioarele în mod special). De la rochii lungi de seară la rochia de mireasă, acest stil prinde şi la noi, el fiind foarte apreciat pe podiumurile din afară.

Volane
Au fost în trend şi anul acesta, le-am regăsit de la bluze cu mâneci clopot la rochii cu umerii căzuţi, iar în ultima perioada şi la rochiile de ocazie. Jucăuşe, spectaculoase, volanele au o istorie îndepărtată şi probabil un viitor tot la fel de îndepărtat. Au fost şi vor rămâne un icon al feminităţii.

  

Fluid
Aici introducem mătasea, drapaje curgătoare, airy, uşoare şi plăcute la atingere, fibre de calitate superioară rupte parcă dintr-un basm. Orice rochie Oana Nuţu spune o poveste, produce o tresărire celei care o poartă. Un material care are o cădere naturală, urmează linia corpului şi îl pune în evidenţă în cel mai sublim mod va fi întotdeauna la modă.

Detalii
Cea mai cunoscută şi apreciată caracteristică a brandului este atenţia pentru detaliu. Presupune multe ore de lucru manual -de la schiţa modelului, alegerea aplicaţiilor, decuparea, aplicarea şi, ultimul pas, coaserea lor abia după ce ne-am asigurat că totul arată impecabil. Detaliul face diferenţa dintre o rochie banală şi una memorabilă. Iar rezultatele, de cele mai multe ori, depăşesc aşteptările clientelor şi le fac să revină în atelier.

Şliţ adânc
Mai toate casele de modă haute couture au cel puţin o rochie cu şliţ pe picior în colecţiile lor. Acest trend îl putem lega de trasparenta despre care vorbeam mai devreme, dorinţa femeii de a lasă la vedere exact atât cât este necesar pentru a fi admirată în toată splendoarea ei. Slitul pe picior este un must-have anul viitor, în special în cadrul balurilor şi evenimentelor de tip red carpet.

Rochia de mireasă
Rochia de mireasă din 2018 nu este neapărat una clasică, ci mai degrabă îndrăzneaţă, jucăuşă şi uşor de purtat. În ea se regăsesc multe din trendurile despre care am discutat – fluidă, semitransparentă, cu detalii lucrate manual, uneori cu volane, alteori cu trena lungă şi uşoară în calea adierilor de vara. Este un vis devenit realitate, este întruchiparea perfecţiunii şi a feminităţii. Este tot ce îşi poate dori o mireasă modernă.

Întreaga colecţie Oana Nuţu va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyE

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările