Fashion

Summer Fashion: Stada Boutique by Georgiana Stavrositu

Summer Fashion: Stada Boutique by Georgiana Stavrositu

Rochii de seară, în culori vii, cu volane şi diferite aplicaţii, care pun în valoare feminitatea şi dau un aer sofisticat.

Designerul Georgiana Stavrositu, fondatoarea brandului Stada Boutique, urmează să îşi prezinte cea mai recentă colecţie în cadrul Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu, ce va avea loc la Palatul Ghica Tei.

Colecţia capsulă pune în valoare femeia zilelor noastre, prin detalii sofisticate, de o eleganţă aparte, fiind selectate cele mai bune materiale. Combinaţiile dintre tafta, vâscoză şi organza, în nuanţe de roşu, alb şi albastru, au conturat viziunea completă şi inedită asupra femeii de altădată, dar adaptată timpurilor moderne, punând astfel faţă în faţă simplitatea cu abordarea sofisticată.

„Deşi se spune că trăim într-o perioada în care zi de zi asistăm cu toţii la decăderea modei, o perioadă în care suntem guvernaţi de libertatea de-a alege şi de-a purta ce vrem fără a se mai ţine cont de tendinţe, nu trebuie să ne lăsăm copleşiţi în totalitate de această etapă. Pentru mine este foarte important că femeia să fie frumoasă şi relaxată în creaţiile pe care le fac, să exprime naturaleţe şi feminitate şi să nu se lase acaparată de tiparele şi constrângerile impuse de societate”, ne povesteşte Georgiana.

   

Pentru vara lui 2017, propunerile Georgianei Stavrositu sunt rochiile de seară, în culori vii precum roşu sau albastru, din materiale de cea mai bună calitate, cu volane şi diferite aplicaţii, care pun în valoare feminitatea şi dau un aer sofisticat.

Întreaga colecţie Stada Boutique by Georgiana Stavrositu va putea fi admirată în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala by Alin Gălăţescu & Manifesto, pe 1 august, începând cu ora 20:00, în Grădina Palatului Ghica Tei. Detalii despre eveniment aici: http://bit.ly/2vdWwyE