News

Sunt împreună! Dakota Johnson şi Chris Martin, vacanţă în Israel

Sunt împreună! Dakota Johnson şi Chris Martin, vacanţă în Israel

Iată că zvonurile apărute la începutul lunii trecute se adeveresc! Dakota Johnson, actriţa din „Fifty Shades of Grey”, se iubeşte cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay şi totodată fostul soţ al actriţei Gwyneth Paltrow. Sunt împreună! Ba mai mult, relaţia lor este una cât se poate de serioasă, şi datează încă de acum câteva luni, potrivit unei surse citate de UsWeekly. ”Au ajuns să se cunoască unul pe celălalt destul de bine şi se simt confortabil unul în compania celuilalt”, a precizat respectiva sursă.

Citeşte şi Dakota Johnson e îndrăgostită de Chris Martin, fostul soţ al lui Gwyneth Paltrow?

O altă sursă confirmă toate acestea, menţionând şi că relaţia lor este atât de închegată încât Chris (40) îi cere adesea părerea în privinţă cu creaţiile lui muzicale. ”Chris îi trimite Dakotei (28) muzica lui şi o întreabă ce părere are. E mai mult decât o aventură între ei”, spune şi această sursă despre cele două vedete.

O altă dovadă a relaţiei lor ar fi faptul că, luna trecută, Dakota şi Chris au fost văzuţi împreună la un concert în Israel. Chipurile, muzicianul a invitat-o să călătorească alături de el pentru a urmări concertul lui Nick Cave. După concert, cei doi au fost văzuţi luând masa în restaurantul Yam Sheva, din Herzliya, Israel.

Au luat masa aici, după concert.

Oare ce părere are Gwyneth Paltrow?

Modifică Setările