Gossip

Sunt superstaruri, dar n-au cea mai vagă idee despre cum funcţionează internetul!

Sunt superstaruri, dar n-au cea mai vagă idee despre cum funcţionează internetul!

Dacă nu eşti prezent pe social media, nu exişti! Cam asta e regula oricui doreşte să fie cineva în showbiz, nu? Nu neapărat, pentru că există bine-mersi puzderie de celebrităţi care habar n-au cu ce se mănâncă internetul, cum să dea o biată căutare pe Google sau să comunice cu fanii lor pe Twitter, Instagram, etc. Cineva să le spună acestor vedete că internetul s-a inventat încă din 1993!!  

Christopher Walken n-are calculator şi nici mobil

Te mai şi întrebi cum de mai dă lumea de el, nu? Cumva reuşesc producătorii şi regizorii să-l contacteze pentru un nou proiect, pentru că este încă destul de activ în industria cinematografică americană. Nu pot spune acelaşi lucru despre activitatea sa în spaţiul virtual, care, de fapt, lipseşte cu desăvârşire.

O să spuneţi că vârsta destul de înaintată – 75 de ani! – îl împiedică să fie la curent cu toate fiţele tehnologice ale momentului. No way! Nici în 2012 n-avea nici cea mai mică curiozitate să înveţe să folosească un calculator. Când i-a spus soţia lui că ar putea chiar să caute online ştiri şi bârfe despre el, actorul a spus că aşa ceva ar fi chiar un gest de-un masochism inimaginabil!  

Modifică Setările