News

"Sunt un zero în ochii ei!" Ea e o artistă de top, cu milioane în cont, dar fratele ei a trăit şapte ani pe străzi

"Sunt un zero în ochii ei!" Ea e o artistă de top, cu milioane în cont, dar fratele ei a trăit şapte ani pe străzi

Madonna este una dintre cele mai bogate vedete pop din lume. Averea artistei se ridica în 2018 la 590 de milioane de dolari. Acest lucru este remarcabil, având în vedere că nu a mai făcut turnee de doi ani şi că ultimul ei album, Rebel Heart, a fost lansat în 2015.  Dar, ani de zile, fratele ei a dormit sub un ​​ pod. Ce s-a întâmplat de fapt?

 În 2013 însă, Anthony Ciccone, fratele ei de 58 de ani, trăia pe străzile din Traverse City, în Michigan. El a  devenit una dintre sutele de persoane fără adăpost din oraş, care locuiesc lângă malul râului, şi îşi poartă lucrurile  într-o pungă de plastic. Ciccone avea, de asemenea, o dependenţă acută de alcool.

Când jurnaliştii s-a întâlnit cu el, l-au găsit într-o formă teribilă. De fapt, tocmai fusese arestat.

La acea vreme, el şi Madonna nu mai vorbiseră de 20 de ani. Nu voiau să aibă de-a face unul cu celălalt. Ciconne trăia din acte caritabile. El a povestit celor de la Daily Mail că a fost abandonat pentru că nu mai era în stare să se îngrijească. "Sunt un zero în ochii ei; o persoană de toată jena. Dacă aş muri îngheţat, familia mea probabil că nu ar şti sau nu şi-ar face griji de asta".

Anthony nu credea că va mai trăi un an, dar în 2017, după 7 ani petrecuţi pe stradă, familia Madonei l-a luat de pe stradă pentru a-l ajuta să se reabiliteze. Artista a refuzat să vorbească public despre asta.

 

Modifică Setările