Vedete

Super QUIZ cu Alexia Eram! Cine o cunoaşte mai bine: mama sa, Andreea Esca, sau iubitul său, Mario Fresh? VIDEO

Super QUIZ cu Alexia Eram! Cine o cunoaşte mai bine: mama sa, Andreea Esca, sau iubitul său, Mario Fresh? VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Un test pe care fiica celebrei prezentatoare de ştiri l-a făcut pentru vlogul său, spre amuzamentul fanilor internauţi.

Frumoasa Alexia Eram şi-a propus să-şi distreze folowerii de pe Youtube cu un filmuleţ în care să le testeze celor mai apropiaţi oameni din viaţa ei, respectiv mama şi iubitul, cunoştinţele despre persoana ei, de la diferite obiceiuri până la hobby-uri, şi să afle care dintre ei o cunoaşte mai bine.

Puşi faţă în faţă, Mario Fresh şi Andreea Esca s-au duelat nu doar în răspunsuri, ci şi în rapiditatea cu care au pus mâna pe clopoţelul care îi  dădea dreptul celui mai spontan dintre ei să răspundă primul. Un joc haios, în care celebra prezentatoare a Ştirilor Pro TV a intrat cu veselia şi cu firescul ce o caracterizează şi care par să fie ingredientele unei bune relaţii cu copiii săi. Dar nici Mario nu s-a lăsat mai prejos, chiar dacă a avut unele emoţii vădite.

Dacă la primele două întrebări niciunul n-a ştiut să răspundă, competiţia s-a înteţit la următoarele, iar dialogul dintre cei trei a devenit foarte spumos.

Iată cine a reuşit să răspundă la cele mai multe întrebări despre Alexia şi cine a trebuit să mestece, în final, drept pedeapsă, un pachet întreg de gumă.

Comentarii

Modifică Setările