News

Superbele gemene ale folclorului românesc. Suzana şi Daciana Vlad, frumoasele Maramureşului, au România în inimă şi vieţi parcă la indigo

Superbele gemene ale folclorului românesc. Suzana şi Daciana Vlad, frumoasele Maramureşului, au România în inimă şi vieţi parcă la indigo camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Suzana şi Daciana Vlad sunt gemenele celebre ale Maramureşului. Artistele au cucerit topurile colindelor româneşti alături de prietenele şi colegele de breaslă Iulia Bucur şi Florina Oprea.

Hitul ”Sub fereastră la om bun” a ajuns la 6.558.000 de vizualizări pe Youtube, iar fanii lor vor avea parte de o surpriză mult aşteptată. Frumoasele maramureşence au anunţat că pe 2 decembrie vor lansa un nou colind.

Cu ochii de un albastru hipnotizant, cele două cântăreţe îşi încântă fanii iubitori de folclor. Ele s-au născut în urmă cu 30 de ani într-un sat din Maramureş şi au România bine întipărită în suflet. Cele două sunt gemene dizigote, de o frumuseţe aparte, adevărate mândruţe mai ales când îmbracă portul popular.

Potrivit unui interviu pe care cele două l-au acordat site-ului starpopular.ro, părinţii le-au îndreptat spre folclor, ei le-au susţinut să îmbrace portul popular şi să transforme graiul maramureşean în cântec.

Sunt gemene, dar nu au o legătură telepatică. În schimb, nu concep viaţa una fără cealaltă, cu toate că preferinţele personale s-au despărţit, la un moment dat. Cariera muzicală şi-au început-o devreme, la doar 7 ani. Au făcut şcoala împreună, însă când a venit vremea facultăţii, cele două au ales trasee separate: Daciana a dorit să urmeze Jurnalismul, iar Suzana să rămână în domeniul muzical.

În ce priveşte viaţa sentimentală, nu s-au certat din cauza iubiţilor niciodată şi au visat mult timp să se mărite în acelaşi timp. Frumoasele maramureşence trăiesc în prezent poveşti de dragoste foarte asemănătoare.

Artistele îşi încântă fanii cu o viaţă online foarte activă, iar de 1 decembrie sunt invitate la un cunoscut post TV pentru a sărbători aşa cum se cuvine Ziua Naţională a României. Tinerele sunt foarte frumoase, iar contul lor comun de socializare arată ca cel al modelelor consacrate. Ele primesc adesea oferte de reclame în online, tocmai pentru că sunt atât de apreciate de publicul larg.

Pasiunea lor artistică nu s-a limitat la muzică, ci au lansat şi o colecţie de haine cu inspiraţie din portul maramureşean, ce poartă denumirea ”Albastru rural”. Ideea a pornit de la lucrarea de doctorat a Dacianei în patrimoniul cultural şi care a fost un real succes, stocul colecţiei fiind epuizat în doar câteva luni.

Suzana Vlad semnează linia melodică pentru colindul ”Sub fereastră la om bun”, care se bucură de un real succes în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Le poţi admira pe superbele gemene în GALERIA FOTO a articolului.

Sursa foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările