News

Supermodelul Helena Christensen, superbă la 46 de ani, într-un pictorial sexy!

de admin

Supermodelul Helena Christensen, superbă la 46 de ani, într-un pictorial sexy!

Face parte din generaţia de supermodelele internaţionale care făceau furori din anii ’80-’90, deţinând şi-acum titlul de frumoasele supreme. Ne referim la Naomi Campbell (44), Eva Herzigova (42), Claudia Schiffer (44) şi multe alte frumuseţi celebre.

Helena Christensen a fost model pentru Victoria’s Secret şi nu numai, fiind din ce în ce mai căutată pentru pictoriale savuroase şi incitante în reviste precum Vogue, Harper’s Bazaar şi altele. Şi la o vârstă pe care nu o reflectă deloc pe chip!

Supermodelul de origine daneză este, aşadar, unul din cele mai de succes din lume, iar recent, ne-a arătat încă o dată de ce se întâmplă asta: emană seducţie şi feminitate exotică pe coperta revistei El Pais, unde bruneta a pozat în diferite cadre incitante, care i-au pus în valoare smaraldul ochilor şi trăsăturile deosebite. Frumuseţe fără bătrâneţe, la 46 de ani! Cu silueta zveltă, dar nu prea slabă, cu privirea verde şi tenul măsliniu, machiată pentru a da impresia de wet look, Helena Christensen nu are cum să nu impresioneze cu farmecul ei exotic.

Supermodelul danez este femeie de afaceri, iar pe plan personal, a avut relaţii cu Michael Huthence de la INXS, actorul Norman Reedus – cu care are un fiu, Mingus Lucien, de 15 ani, şi acum cu Paul Banks (36).

De asemenea, frumuseţea ei atât de bine conservată pe trup şi pe chip, dar intens îngrijită prin sport, încât e prima femeie care a apărut pe coperta Men’s Health, anul trecut.

Modifică Setările