News

Suplă şi fără riduri! Iat-o pe mama lui Dan Bălan la aproape 60 de ani!

Suplă şi fără riduri! Iat-o pe mama lui Dan Bălan la aproape 60 de ani! camera-retro icon Vezi galeria 24 poze

Tanti Ludmila, aşa cum este ea cunoscută telespectatorilor din Republica Moldova, stârneşte şi acum, la vârsta pensionării, invidia femeilor. Uite cât de bine!

Cea mai cunoscută realizatoare de programe pentru copii a împlinit 58 de ani, dar nu-i dai mai mult de 30. Mama fostului membru al trupei O-Zone o dovedeşte cu silueta ei incredibilă şi cu tenul ei fără riduri.

Ludmila Bălan a fost toată viaţa o femeie cochetă şi foarte atentă la silueta ei. A făcut mult sport şi şi-a petrecut multe ore în saloanele de înfrumuseţare, iar acest lucru se vede chiar şi acum.

De altfel, Dan Bălan a moştenit-o pe mama lui în multe privinţe. Nu doar că arată foarte bine, dar a deprins de la ea şi gustul pentru scenă şi pentru televiziune.

După o viaţă petrecută în platourile televiziunii de la Chişinău, Ludmila Bălan şi-a făcut debutul şi în muzică, iar piesele ei, realizate pe muzica unor cântece nelansate ale lui Dan, au fost foarte bine primite de către public.

Ieri, ea s-a aflat în platoul emisiunii "Agenţia VIP" şi i-a surprins pe toţi nu doar cu aspectul ei, ci şi cu energia sa.

Iată şi o galerie foto cu cele mai recente apariţii ale sale.

Modifică Setările