Case Regale

Supuşii britanici sunt îngrijoraţi. În cele mai recente poze, regina apare mai slăbită, fragilă şi îmbătrânită ca oricând

Supuşii britanici sunt îngrijoraţi. În cele mai recente poze, regina apare mai slăbită, fragilă şi îmbătrânită ca oricând camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Regina Elisabeta are, până la urmă, vârsta de 95 de ani, iar timpul nu-i iartă nici pe suverani.

Supuşii britanici şi-au creat, însă, o imagine idealizată despre regina lor, fără să se gândească că aceasta ar putea fi doborâtă, vreodată, de bătrâneţe. Însă cele mai recente poze cu aceasta o arată într-o lumină îngrijorătoare, slăbită şi mai îmbătrânită decât de obicei, lucru observat şi de experţii regali.

Fotografiile în cauză o arată pe regină în grădina Castelului Windsor, primind un trandafir în memoria regretatului ei soţ, Prinţul Philip, decedat de curând. 

Jurnalista britanică Ann Gripper a observat că, în aceste cadre, în care este îmbrăcată şi mai subţire, regina apare mai slabă, mai mică de înălţime şi mai fragilă ca niciodată.

Pţnă acum, Regina Elisabeta a apărut în special în ţinute alcătuite din rochie, haină purtată pe deasupra şi pălărie, lucru care a ajutat-o să-şi păstreze statura mai puţin gârbovită decât în aceste cadre mai puţin formale, din grădina reşedinţei sale personale.

Până la urmă, cel mai important este că suverana britanică este într-o stare de sănătate bună şi că aceasta este decisă să-şi facă datoria până în ultima zi.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările