Royals

Supuşii lor sunt revoltaţi. Regele şi regina acestei ţări au încălcat carantina şi au fugit în vacanţă în Grecia

Supuşii lor sunt revoltaţi. Regele şi regina acestei ţări au încălcat carantina şi au fugit în vacanţă în Grecia camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Întrebarea este: cine n-ar da orice, acum, pentru o vacanţă la soare, în Grecia?

Cu toate acestea, statutul lor de şefi de stat îi obligă pe cei doi suverani să dea un exemplu mai bun în condiţiile în care ţara lor se află într-o carantină parţială. Regele olandez Willem-Alexander şi soţia lui, Regina Maxima, au fost forţaţi să-şi scurteze vacanţa de la vila lor din regiunea grecească Peloponez, la doar o zi după ce aceştia au plecat din Amsterdam cu un avion guvernamental. 

Puşi faţă în faţă cu criticile supuşilor olandezi, cei doi suverani au transmis, ieri, un mesaj video în care şi-au cerut scuze şi au recunoscut că a fost foarte nechibzuit să nu ia în seamă impactul noilor restricţii impuse în regat din cauza pandemiei. 

Suveranii împreună cu cele trei fiice ale lor s-au întors sâmbătă din Grecia, într-un moment în care guvernul olandez a recomandat anularea călătoriilor în străinătate care nu sunt necesare, fără ca acest lucru să însemne că familia regală ar fi încălcat vreo lege. 

Este a doua oară când Regele Willem-Alexander apare ca iresponsabil, după ce, în august, tot în timpul unei vacanţe în Grecia, acesta nu a respectat măsurile de distanţare socială. Aflat în insula Milos, el şi soţia lui s-au fotografiat alături de proprietarul unui restaurant, în spaţiu închis, fără să păstreze distanţa regulamentară de 1,5 m.

Şi fără mască, dar asta e de înţeles, căci acel bărbat grec sigur n-ar fi vrut o astfel de amintire cu faimoşii lui clienţi.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările