News

Suri Cruise îi seamănă perfect lui Katie Holmes în noua fotografie

Suri Cruise îi seamănă perfect lui Katie Holmes în noua fotografie

Fiica lui Tom Cruise şi-a lui Katie Holmes creşte pe zi ce trece! Într-o nouă fotografie postată de celebra ei mamă, pe reţelele de socializare, micuţa Suri pare copia ei fidelă! Katie şi Suri au o relaţie puternică Deşi tatăl ei lipseşte din peisajul familial de mai bine de cinci ani, Suri pare să aibă parte de o copilărie fericită, în sânul familiei din partea mamei sale. Katie, fosta soţie a actorului şi totodată cea care o are în grijă pe fetiţa de zece ani, a postat, ieri, pe contul ei de Instagram, o imagine în care Suri apare alături de verişorii ei, în Los Angeles.

În imaginea respectivă, Katie apare ţinută în braţe de unul dintre verişorii săi, în timp ce se bucurau de o plimbare nocturnă. Cu zâmbetul până la urechi, micuţa Suri îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale.

Îi seamănă tot mai mult mamei sale

”Le iubesc pe aceste suflete care mă inspiră prin reuşitele lor, prin frumoasele lor gânduri, şi-mi aduc atât de multă lumină în viaţa mea”, este mesajul postat de Katie în dreptul fotografiei în care apar nepoţii ei şi fiica de zece ani.

Pe vremea când Tom şi Katie formau un cuplu

Vorbind despre rolul de mamă singură pe care şi l-a asumat încă din 2012, Katie a declarat că fiica ei se transformă pe zi ce trece. ”În fiecare zi, copiii se îndepărtează mai mult de tine. Şi e un lucru pozitiv, căci asta înseamnă că devin mai independenţi. Însă, e totodată sfâşietor. Ai vrea să stea cu tine pentru totdeauna, însă trebuie să-i dai acestei minunate fiinţe tot ce are nevoie şi, apoi, s-o laşi să plece. Iar acest moment va fi extrem de trist pentru mine. (...) Copilul meu este cea mai importantă fiinţă pentru mine”, declara Katie pentru revista „Town & Country” acum câteva săptămâni.

foto: arhivă / Instagram

Modifică Setările