Gossip

Surprinzător! Pe cine au angajat Jessica Biel şi Justin Timberlake ca bonă pentru fiul lor

de admin

Aflaţi la prima lor experienţă de părinţi, cei doi artişti au considerat că e nevoie de o mână experimentată pentru a se ocupa de micuţul Silas. De aceea, Jessica Biel şi Justin Timberlake au angajat... doi bărbaţi gay ca bone pentru fiul lor.

Silas Randall, primul copil al cuplului, a venit pe lume pe 11 aprilie. Potrivit revistei americane OK, cei doi artiştii au angajat doi bărbaţi gay pentru a fi în permanenţă alături de fiul lor în vârstă de aproape o lună, atunci când ei au alte treburi de făcut.

Jessica a angajat doi bărbaţi gay ca bone, pe care i-a cunoscut prin intermediul unor prieteni. Le-a făcut programe speciale, iar ei au grijă, pe rând, de fiul ei", a dezvăluit un apropiat al actriţei americane pentru revista OK!.

Motivul? Gelozia actriţei: "Nu doreşte să vadă nicio bonă suedeză în apropiere de Justin", a adăugat aceeaşi sursă.

Justin Timberlake şi Jessica Biel urmează să se mute în statul Montana, unde deţin o proprietate luxoasă. Momentan, ei locuiesc în reşedinţa pe care Justin Timberlake o are în Los Angeles. În plus, restaurantul pentru copii al actriţei Jessica Biel urmează să fie inaugurat pe Melrose Avenue din West Hollywood în prima zi din luna iunie.