Meghan & Harry

Surpriza de proporţii pe care Meghan a avut-o când a văzut în mulţime această tânără

Surpriza de proporţii pe care Meghan a avut-o când a văzut în mulţime această tânără camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Turneul în Noua Zeelandă s-a dovedit a fi plin de surprize plăcute pentru noua Ducesă de Sussex! După muntele de jucării primite pentru bebeluşul ei nenăscut, Meghan a avut parte şi de o surpriză din partea unei persoane dragi.

În timpul unei băi de mulţime prin Noua Zeelandă, Ducesa a zărit un chip cunoscut. Meghan a fost complet surprinsă de prezenţa adolescenţei în mulţime şi s-a grăbit s-o strângă în braţe şi să-i vorbească. Tânăra în cauză era Hannah Sergel, pe care soţia Prinţului Harry o cunoştea de dinainte să intre în familia regală.

Potrivit Hannei, Meghan şi adolescenta au schimbat mai multe mesaje pe Instagram, aceasta încurajând-o să dea la facultate şi să-şi continue studiile după o perioadă îndelungată petrecută în spitale, urmând un tratament dureros. ”Eram prietenă cu ea pe Instagram înainte ca ea să-şi dezactiveze contul. Obişnuiam să discutăm acolo”, a povestit Hanna către o televiziune de ştiri.

Cât despre reacţia lui Meghan, aceasta a fost complet uluită s-o vadă pe adolescentă, iar reacţia ei spune totul despre cât de sensibilă e. ”M-a  recunoscut şi de aceea a venit spre mine. Mi-a spus că se bucură că am venit s-o văd şi că va citi scrisoarea pe care eu i-am scris-o”, a mai spus Hanna. Iată video-ul în care Ducesa de Sussex o vede pe adolescentă în mulţime!