Vedete

Surpriza pe care fetiţa Iuliei Albu le-a făcut-o vecinilor

Surpriza pe care fetiţa Iuliei Albu le-a făcut-o vecinilor camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În plină pandemie, fetiţa Iuliei Albu încearcă să îşi facă vecinii să zâmbească. Marcată de suferinţa celor din jur, Mikaela a ţinut să le transmită un mesaj de încurajare.

“Despre Mikaela nu vorbesc mult. Nu pentru că nu am ce spune, ci pentru că mereu mi-am dorit sa îsi trăiască copilăria departe de presă şi televiziuni, aşa cum ne-am trăit-o şi noi. Aseară a ieşit după foarte mult timp afară. Şi a considerat ca jumătate de ora să scrie asta: Totul va fi bine!’’, a scris Iulia pe o reţea de socializare. Mikaela a creionat, pe asfalt, acest mesaj în dorinţa de a le da celor din jur o altă perspectivă asupra vieţii.

"Când am întrebat-o ce face, mi-a răspuns simplu: <<Vreau ca toţi vecinii noştri să zâmbească mâine atunci când vor deschide fereastra>>'', a  adăugat Iulia.

Mikaela are o relaţie minunată cu iubitul mamei sale.

"În prima parte a vieţii este foarte greu să faci alegerea corectă şi este trist atunci când două persoane se despart şi la mijloc sunt copiii. Pentru mine cel mai important lucru este Mikaela şi binele ei. Astăzi, ea are o viaţă echilibrată şi este foarte ataşată de iubitul meu, iar asta e un lucru minunat”, mărturisea Iulia pentru OK!

 

Modifică Setările