News

Surpriză pe piaţa media! Laura Nureldin va prezenta Observatorul

Surpriză pe piaţa media! Laura Nureldin va prezenta Observatorul

Laura Nureldin a lucrat la Antena 3, dar la un moment dat a decis să renunţa la televiziune. Acum se reîntoarce la marea sa pasiune. De această dată însă, Laura Nureldin va prezenta Observatorul din Weekend, la Antena1,

Ştirista va fi pe baricade în fiecare sâmbătă, de la ora 13.00 şi 16.00, dar şi duminica, de la ora 13.00 „De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?” Nu m-am „întors”. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de ştiri. Cinci posturi de ştiri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învăţăminte. Experienţă. Experienţe. La un moment dat te opreşti, te uiţi în urmă ostenit ca un alergător de sprint şi, când cineva te întreabă dacă nu ţi-ai dori, totuşi, să participi la un maraton, te aşezi şi te gândeşti. Şi-ţi spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău. Am spus tot timpul, chiar şi după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o şi o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simţeam că nu o mai pot face aşa cum ştiu şi că nu mai am pentru cine. Că oamenii au devenit prea înverşunaţi, prea grăbiţi să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-aţi dovedit, cu asupra de măsură, că pot şi că am. Vă mulţumesc pentru asta! Vă aştept sâmbăta şi duminica, la Observator de weekend să facem împreună ştiri. În ritmul nostru. De oameni", a declarat Laura Nureldin.

Laura are o experienţă de aproape 18 ani în televiziune. A fost editor, realizator, moderator şi prezentator de ştiri în cadrul Realitatea TV, N24, The Money Channel, TVR 1 şi Antena 3. Laura este de asemenea şi autor al seriilor fantasy Regii Timpului/Royals şi Demoni/Demons, Revertis.

 

 

 

Modifică Setările