Vedete

Surpriza pregătită de Anca Ţurcaşiu chiar de ziua ei. Sunt cele mai îndrăzneţe ipostaze ale artistei

Surpriza pregătită de Anca Ţurcaşiu chiar de ziua ei. Sunt cele mai îndrăzneţe ipostaze ale artistei camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Anca Ţurcaşiu a împlinit acum câteva zile 51 de ani şi este unul dintre exemplele de ”Aşa, da!”, când vine vorba de stil de viaţă.

Artista a renunţat de peste 20 de ani la consumul de carne şi pielea ei arată superb. Ne-a încântat în musicalul ”Mamma Mia”, unde i-am văzut forţa şi rezistenţa pe scenă, alături de talentaţii săi colegi care au susţinut mega show-ul musical cu melodiile Abba, iar anul acesta Anca Ţurcaşiu s-a hotărât să încarce pe canalul său de You Tube filmuleţul şedinţei foto incendiare pe care a avut-o la 50 ani.

Cântăreaţa este spectaculoasă în aceste imagini, arătând o condiţie fizică pe care o poate invidia chiar şi o femeie de 25 de ani.

Sunt, fără îndoială, cele mai îndrăzneţe imagini cu Anca Ţurcaşiu: liberă şi sexy la mare.

„Seară bună! M-am hotărât! Pe 8 mai, voi urca pe canalul meu de YouTube şedinţa foto de la malul mării, de la 50 de ani. Vă îmbrăţişez!”, a fost mesajul Ancăi Ţurcaşiu.

Anca Ţurcaşiu a divorţat anul trecut de soţul ei, după 22 de ani de căsnicie. După o perioadă în care a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, pentru a depăşi momentul greu, artista revine în forţă cu o piesă inspirată din viaţa ei.

Anca Ţurcaşiu a lansat pe 18 martie 2021 o melodie intitulată „Vreau să dau reset!”, care vorbeşte exact despre provocările vieţii, de care trebuie să profităm. „Am lansat un videoclip. O piesă. După mulţi ani. Am simţi că e momentul oportun. Am primit ajutor de la oameni dragi, cărora le mulţumesc mult pentru implicare! De mâine încep promovarea”, a fost mesajul postat de Anca pe Facebook.

 

Comentarii

Modifică Setările