News

Surpriză! Starul din Gossip Girl este acum un bărbat însurat!

Surpriză! Starul din Gossip Girl este acum un bărbat însurat!

Fanii celebrului serial ”Gossip Girl” vor fi încântaţi să afle că unul dintre actorii principali din acest serial este acum ”la casa lui”! Actorul în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în secret, luni după-amiază, la ceremonie fiind invitaţi doar prietenii foarte apropiaţi şi familia. S-au căsătorit luni după-amiază Penn Badgley, cel care l-a jucat pe Dan Humphrey timp de şase sezoane, este acum un bărbat însurat. El s-a căsătorit, luni, cu Domino Kirke, femeia cu care se iubea încă din 2014. Cei doi şi-au oficializat relaţia în faţa ofiţerului de stare civilă din Brooklyn, avându-i alături pe prietenii apropiaţi şi pe membrii familiei lor.

Penn şi Domino au ales să-şi sărbătorească nunta printr-o ceremonie restrânsă, boemă, la care miri au purtat ţinute elegante, dar lejere. Vestea căsătoriei lor a fost dată de sora miresei, o actriţă cunoscută în Marea Britanie. ”Felicitări însurăţeilor!”, a scris actriţa Kemima Kirke pe contul ei de Twitter.

penn
Penn e acum un bărbat însurat

Amintim că Penn se iubeşte cu Domino încă din 2014 şi că aceasta are un băieţe de şapte ani, dintr-o relaţie anterioară. Înainte s-o cunoască pe artista britanică, Penn s-a iubit cu actriţa Blake Lively, alături de care a format un cuplu şi-n serialul ”Gossip Girl”, dar şi cu Zoe Kravitz.

Modifică Setările