Lifestyle

Surpriză totală! Sora Danielei Crudu a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu la "Chefi la cuţite"!

Surpriză totală! Sora Danielei Crudu a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu la "Chefi la cuţite"! camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Ana-Maria e versiunea blondă a celebrei sale surori, Daniela. Mai mult decât atât, ştie să şi gătească. Iată cu ce i-a convins pe chefi.

Am văzut-o cu toţii participând la preselecţiile de la "Chefi la cuţite", dar nu ştim câţi au şi crezut în talentul ei. De profesie make-up artist, Ana-Maria Crudu e pasionată de mică de gastronomie, iar preparatul pe care l-a prezentat celor trei chefi chiar a impresionat: muşchiuleţ de porc în crustă de fistic şi piure de mere.

În tot cazul, cei mai mulţi credeau că sora mai mică a fostei asistente TV Daniela Crudu va pica testele din bootcamp şi va merge acasă.

Ei bine, surpriză totală! Ana Maria s-a descurcat de minune, trecând cu brio atât proba salatei (video minutul 16.00), cât şi cea a pane-urilor (video minutul 11:11) şi ultima, cea a unui platou cu tapas (video minutul 09:18).

La final, ea a ajuns să facă parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, alături de alţi concurenţi la fel de talentaţi. Rămâne de văzut câte ediţii va rezista în bătălia dintre chefi.