Vedete

Surprize la Braşov! Emeli Sandé şi Ronan Keating vor cânta la Cerbul de Aur

Surprize la Braşov! Emeli Sandé şi Ronan Keating vor cânta la Cerbul de Aur

Ronan Keating şi Emeli Sandé se numără printre artiştii care promit seri de senzaţie pe scena Cerbului de Aur.

"When You Say Nothing at All" şi "If Tomorrow Never Comes" vor răsuna în Piaţa Sfatului. Ronan Keating vine la Cerbul de Aur,  sâmbătă, 24 august, în Seara de Gală.

Ne-a cucerit cu When You Say Nothing at All. Acum, starul irlandez promite o seară de neuitat la Braşov. Cântăreţ, compozitor, jurat şi vocal coach la talent show-uri, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de albume.

În 2000 îşi începea cariera solo, lansând nu mai puţin de zece albume, vândute în 20.000 de milioane de exemplare. Single-ul său "When You Say Nothing at All" de pe coloana sonoră a filmului "Notting Hill" a făcut înconjurul lumii şi a ajuns No.1 în topurile din mai multe ţări. În Australia este cunoscut şi ca jurat al emisiunilor X Factor şi All Together Now sau ca vocal coach la show-ul The Voice (2016).

"My Kind Of Love", "Next to Me", "Read All About It", "Beneath you’re Beautiful" sunt câteva dintre hiturile care s-au auzit pe radiourile din întreaga lume şi cu care Emeli a cucerit definitiv inimile şi... urechile ascultătorilor.

Emeli Sandé ajunge pentru prima dată în România

Emeli Sandé, una dintre cele mai bune voci din ultimii 10 ani din Marea Britanie, face show la Cerbul de Aur. Vineri, 23 august, în ultima zi de concurs, artista va susţine la Braşov primul său recital pe o scenă din România.

Cu peste 340 de milioane de vizualizări în mediul online, 19 milioane de single-uri vândute, dintre care trei No.1 în Marea Britanie, patru Brit Awards, autoare sau co-autoare a unor piese pentru mari artişti precum Alicia Keys, Katy Perry sau Rihanna, Emeli Sandé este printre cele mai importante şi iubite staruri ale industriei muzicale.

După o perioadă de căutări şi redescoperire personală, Emeli revine în atenţia publicului cu "Long Live the Angels", album pentru care a primit cel mai recent Brit Awards, în 2017. În următorul an, Casa Regală Britanică o decorează cu MBE pentru servicii aduse muzicii.

În acest an, la scurt timp după recitalul de la Braşov, renumita artistă îşi va lansa cel de-al treilea album - "Real Life", pe care este şi single-ul "Extraordinary Being", inclus pe coloana sonoră a filmului "X-Men: Dark Pheonix".

Festivalul Cerbul de Aur, care va avea loc în perioada 22 – 25 august, la Braşov va reuni şi nume grele din muzica românească, cum ar fi Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes. Evenimentul va fi prezentat de Eda Marcus şi Elvin Dandel.

Biletele au fost puse în vânzare. Pentru cele patru zile ale Festivalului, organizatorii pun la dispoziţie mai multe categorii, cu preţuri pornind de la 70 de lei.

Modifică Setările