News

Surprize, surprize de la Chef Florin Dumitrescu – Vezi ce cadou îi face soţiei sale

Surprize, surprize de la Chef Florin Dumitrescu – Vezi ce cadou îi face soţiei sale

Cristina Sima s-a căsătorit în vară cu juratul de la Hell’s Kitchen, căruia i-a dăruit o fiică, pe Ava Elisabeta, în vârstă de doi ani. Astăzi e ziua de naştere a ei, iar Florin i-a pregătit un dar mai special. Surpriza, însă, tot de la Cristina vine!

Când tot internetul se pregăteşte pentru temuta noapte de Halloween, în casa lui Chef Florin Dumitrescu (26) altul e motivul de petrecere.

„Este ziua soţiei mele“, a dezvăluit el pe pagina sa de socializare. „Acum 4 ani cand ne-am cunoscut, ştiam puţine lucruri despre ea, aşa că i-am luat cadou un ceas. Ceasul pe care ea l-a văzut în vitrină şi a spus că îi place. A doua zi îl avea acasă. Acum, după 4 ani, am vrut să îi îndeplinesc o dorinţă de pe lista ei de dorinţe: să vadă Parisul cu mine. Să simtă că iubeşte şi că e iubită în cel mai romantic oraş. Cristina, te iubesc şi LA MULŢI ANI!“, a mai scris el.

Adevărata surpriză, însă, vine chiar din partea Cristinei (35), iar Florin nu-şi mai încape în piele de fericire:

„Voi fi tătic. Nu ştim ce creşte Cristina în burtică, dar important este că în aprilie vom mai avea un copil frumos! TE IUBESC CRISTINA!!!“.

Cei doi sunt deja părinţii unei frumoase fetiţe, pe care au botezat-o Ava Elisabeta.

Foto: pagina personală

Modifică Setările