News

Surprize, surprize! Jean-Claude Van Damme dansează pe muzică românească

Surprize, surprize! Jean-Claude Van Damme dansează pe muzică românească

Are mişcările la el în filmele de acţiune, dar şi la dans! Şi nu o demonstrează pe orice piesă, ci pe melodia „Save Me”, a trupei Morandi! Jean-Claude Van Damme a făcut un live pe pagina sa de Facebook, dansând pe hitul compus de Randi şi de Marius Moga, care în urmă cu 12 ani a cucerit nu doar România, ci întreaga Europă.

Fanii din toată lumea au comentat încântaţi prestaţia actorului şi mişcările sale de kickboxing, recunoscând inclusiv coloana sonoră.

La fel de impresionaţi de alegerea faimosului actor de origine belgiană s-au arătat şi cei doi artişti români. „E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor şi, în acelaşi timp, o uimire că, după atâta timp, piesa <Save me> încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui şi-mi aminteşte de filmele sale după care eram toţi topiţi în copilărie!”,  spune Randi.

„Mi se pare foarte tare ca, după 12 ani de când a fost lansată <Save Me>, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe ţări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele româneşti de succes internaţional şi că o piesă bună nu cunoaşte timpul”, adaugă Marius Moga.

 

Modifică Setările