News

Surprize, surprize! Pamela Anderson s-a măritat în secret cu bodyguardul ei, la nici un an de la ultima nuntă

Surprize, surprize! Pamela Anderson s-a măritat în secret cu bodyguardul ei, la nici un an de la ultima nuntă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pamela Anderson nu renunţă la ideea de mariaj.

Fosta divă din serialul Baywatch s-a măritat pentru a cincea oară, la vârsta de 53 de ani, cu bodyguardul Dan Hayhurst, un conaţional din oraşul natal din Canada, după ce actriţa şi acesta s-au îndrăgostit în timpul pandemiei. Cei doi şi-au legat destinele în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc luna trecută, în preajma ajunului Crăciunului, la reşedinţa din Vancouver a vedetei.

Pamela a dat detalii în exclusivitate despre nuntă publicaţiei Daily Mail, împărtăşind imagini cu ea şi noul ei soţ, din momentul ceremoniei, fotografii în care Anderson apare purtând un voal de mireasă foarte lung şi o rochie retro, în timp ce mirele este îmbrăcat mult mai casual. Pamela şi-a cunoscut noul soţ, originar din Vancouver, anul trecut, înainte de pandemie, iar carantina i-a făcut să-şi petreacă timpul aproape non-stop împreună.

Anderson locuieşte în orăşelul Ladysmith, de pe coasta de est a Insulei Vancouver, încă din luna iulie 2019. Reîntoarsă la origini, aceasta a renovat fosta casă a bunicilor ei cu suma de un milion de dolari, iar bodyguardul şi, totodată, constructorul Dan Hayhurst a ajutat-o cu reparaţiile. Nu ştim foarte multe detalii personale despre acesta, dar din fotografii se poate observa că Dan este mai tânăr decât faimoasa lui soţie.

Aceasta este a cincea căsnicie a Pamelei cu patru bărbaţi diferiţi, cel mai faimos soţ al ei fiind rockerul Tommy Lee, tatăl fiilor ei, Brandon şi Dylan. Nunta a survenit la nici un an de la cea din ianuarie 2020, când actriţa s-a măritat cu afaceristul Jon Peters, de 74 de ani, o uniune care a durat doar 12 zile.

Foto: Daily Mail, Instagram

Comentarii

Modifică Setările