News

Surprizele noului sezon din Asia Express. Ce vedete pleacă în aventură şi care este schimbarea majoră în formatul emisiunii

Surprizele noului sezon din Asia Express. Ce vedete pleacă în aventură şi care este schimbarea majoră în formatul emisiunii

Asia Express pregăteşte surprize mari fanilor. Mega producţia de super succes este cu pregătirile pe ultima sută de metri.

Există câteva noutăţi absolute. În primul rând, Gina Pistol nu va mai prezenta, întrucât a născut de curând, iar toată atenţia sa se îndreaptă spre bebelina pe care o are cu Smiley.

Încă nu se ştie cine o va înlocui pe Gina Pistol, aşadar ne aşteaptă o surpriză absolută.

Anul acesta ar putea exista o schimbare majoră în formatul emisiunii. Datorită situaţiei sanitare din întreaga lume, este posibil ca filmările să se desfăşoare mai aproape de Europa, iar concurenţii să îşi desfăşoare aventura vieţii în spaţii precum Rusia sau Turcia.

Antena 1 are deja experienţă cu Turcia, după filmările la Burlacul, care au decurs foarte bine.

Se pare că lista cu concurenţii pentru Asia Express sezonul 4 este aproape gata, iar mai multe vedete ar fi fost deja ofertate să plece în aventura vieţii lor. Printre aceastea se numără Andreea Antonescu, care s-ar putea să plece împreună cu prietena ei, Andreea Bălan.

În fiecare sezon Asia Express a fost invitat şi un cuplu sau chiar mai multe. Jojo şi Paul Ipate, Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea, Ruby şi iubitul ei, Lora şi Ionuţ Ghenu, Speak şi Ştefania.

Ei bine, pentru Asia Express sezon 4, se pare că, în cărţi, se află cuplul Jo şi Juno. Pe listă se află şi numele lui Shift, dar şi al lui Connect-R. S-ar putea ca în aventură să plece şi Pepe, dar şi Alina Puşcaş, potrivit surselor din Antena1.

 

Comentarii

Modifică Setările