News

Susan Boyle, cucerită de-un american

Susan Boyle, cucerită de-un american

Revelaţia de la “Britain’s Got Talent” iubeşte pentru prima oară! Asta chiar dacă are 53 de ani. Se pare că englezoaica are parte de tot ce şi-a dorit abia în partea a doua a vieţii. Căci şi succesul, şi iubirea au venit de-abia acum.

Se spune că cine are răbdare primeşte ce e mai bun. Numai că Susan Boyle a avut de aşteptat o jumătate de secol pentru a ieşi din anonimat, dar şi pentru a-şi găsi dragostea.

Pare incredibil, dar soprana de origine scoţiană n-a fost până acum sărutată de niciun bărbat. Iar primul care a făcut-o şi care i-a furat inima este un doctor american, pe care Susan l-a întâlnit în timpul turneului de şase săptămâni în Statele Unite, într-un hotel de lux din Florida.

“Suntem încă la început, dar ne bucurăm unul de compania celuilalt”, a declarat emoţionată Susan pentru “Us Weekly”. “Ne-am întâlnit pe hol şi am schimbat câteva vorbe. Nu era fanul meu, dar ştia cine sunt. M-a invitat să luăm prânzul împreună şi ne-am povestit unele lucruri. A fost un gentleman desăvârşit şi a achitat şi nota de plată de la restaurant. Sper să vină să mă viziteze în Anglia”, a mai spus ea.

Modifică Setările