News

„Suveniruri”, marca J.R. Ewing

„Suveniruri”, marca J.R. Ewing

Cine vrea să aibă acasă un obiect, o fotografie ori chiar una dintre pălăriile de cowboy purtate de însuşi Larry Hagman în serialul "Dallas" trebuie să se grăbească. Licitaţia are loc mâine.

După regretabila trecere în nefiinţă a unuia dintre cei mai iubiţi actori americani, starul serialului „Dallas“, Larry Hagman, familia acestuia a pus la dispoziţia publicului câteva obiecte memorabilia care vor fi licitate mâine.

Casa de licitaţii Bonhams' Entertainment Memorabilia din Los Angeles a publicat deja lista cu itemurile scoase la vânzare, din care aflăm că doritorii pot intra în posesia câtorva pălării şi haine purtate de actor pe platourile de filmare, a câtorva caiete cu replicile personalului său, J.R. Ewing, precum şi obiecte personale, fotografii şi tablouri.

Interesant este că unul dintre tablouri este semnat de însuşi Sir Anthony Hopkins, realizat în 2007, ceea ce demonstrează o legătură strânsă între cei doi actori, care au rămas prieteni după pelicula lui Oliver Stone „Nixon“, filmată împreună în 1995.

De asemenea, casa de licitaţii se aşteaptă ca unul dintre obiectele cele mai disputate să fie catarama de argint suflată cu aur, cu rubin, inscripţionată J.R., al cărei preţ de pornire este de 5.000$.

Foto: bonhams.com

Modifică Setările