Vedete

Sylvester Stallone a jucat din nou cu fosta soţie. Cum s-au comportat pe platourile de filmare

Sylvester Stallone a jucat din nou cu fosta soţie. Cum s-au comportat pe platourile de filmare

”Creed II” i-a adus din nou împreună pe micile ecrane pe foştii Sylvester Stallone & Brigitte Nielsen. Cei doi au jucat împreună prima oară acum 33 de ani, când s-au şi îndrăgostit.

Vorbind despre experienţa de a juca din nou alături de Sylvester Stallone, cel care i-a fost soţ timp de doi ani, Brigitte Nielsen (55) a mărturisit că a fost o experienţă emoţionantă. ”Inima îmi bătea foarte tare. Dar am fost profesionişti şi aşa am tratat lucrurile. El a stat în colţul americanilor, iar eu în cel al ruşilor. Eram în colţuri opuse, dar a fost plăcut”, a relatat actriţa de origine daneză despre prima zi de filmare la pelicula ”Creed II”.

Brigitte s-a întors în rolul Ludmillei Drago după 33 de ani. Ea a făcut istorie în acest rol în 1985, în pelicula ”Rocky IV”, în care a jucat alături de Sylvester Stallone, cel care i-a devenit şi soţ în acelaşi an. ”În 1985 eram căsătorită cu Sylvester, iar de data asta sunt fosta lui soţie. Dar a fost minunat să avem jumătate din distribuţia de acum 32 de ani. Cine ar fi visat să joci acelaşi rol după atâţia ani”, a declarat actriţa.

Brigitte şi Sylvester s-au căsătorit în 1985, dar au divorţat doi ani mai târziu, separarea lor ţinând primele pagini ale tabloidelor.

Modifică Setările