News

Sylvester Stallone, acuzat că a agresat sexual o fană minoră. Poliţia ştia de incident

Sylvester Stallone, acuzat că a agresat sexual o fană minoră. Poliţia ştia de incident

Noi acuzaţii de agresiune sexuală asupra unor minori ies la iveală la Hollywood. De data aceasta, un alt mare actor este ţinta. Pe lista neagră a bărbaţilor cu notorietate care au fost acuzaţi de agresiune sexuală şi chiar pedofilie mai apare un nume, cel al actorului de 71 de ani, Sylvester Stallone.

Devenit celebru în rolurile Rocky şi Rambo, Stallone a fost acuzat de agresiune sexuală de către o fană de 16 ani, fapta întâmplându-se în timpul unor filmări în Las Vegas, la sfârşitul anilor 1980. Totul este consemnat într-un raport al poliţiei, conform Daily Mail. Pe atunci actorul avea 40 de ani, iar o minoră l-a acuzat de hărţuire sexuală. Conform mărturisirilor ei, adolescenta a fost "constrânsă" să întreţină relaţii intime cu Stallone şi cu bodyguardul lui, Michael "Mike" De Luca. Totul s-a întâmplat la hotelul Hilton din Las Vegas în iulie 1986. Adolescenta a mărturisit că a întreţinut relaţii sexuale cu Stallone, iar el l-a încurajat şi pe De Luca să li se alăture. În acel moment, tânăra anonimă s-a simţit "foarte incomod", dar se pare că " nu a avut de ales".

De Luca a mers atât de departe, încât a forţat-o pe adolescentă să îi facă sex oral înainte de a întreţinere relaţii intime cu el, în acelaşi timp ce Stallone îi făcea ei sex oral, iar toate aceste detalii vin direct din raportul poliţiei de la acea vreme. A fost confirmat faptul că raportului deţinut de Daily Mail "este de fapt o copie autentică a raportului original".

Interesant este că poliţia nu a luat măsuri în acest caz la vremea respectivă, deoarece, deşi victima a ajuns la poliţie, de ruşine nu a mai depus plângere, dar declaraţia ei a rămas într-un raport din 1986.

Stallone nu a vrut să comenteze acuzaţiile care i se aduc, dar purtătorul lui de cuvânt, Michelle Bega, a declarat: "Aceasta este o poveste ridicolă, categoric falsă. Nu ştiam de această poveste până când a apărut astăzi, nici măcar domnul Stallone. Domnul Stallone nu fost niciodată contactat de vreo autoritate sau altcineva cu privire la această problemă." După incident, adolescenta susţine că Stallone o ameninţa-o - "nu putea spune nimănui pentru că ambii bărbaţi erau căsătoriţi".

Foto: Ahiva OK!

Modifică Setările