Lifestyle

T. R. U. P. ne prezintă hitul toamnei, "Noiembrie uitat"

T. R. U. P. ne prezintă hitul toamnei, "Noiembrie uitat" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În această atmosferă de toamnă târzie, cei de la T. R. U. P. au lansat videoclipul piesei "Noiembrie Uitat", o baladă ce, cu siguranţă, îşi va găsi locul în playlistul fiecăruia dintre noi.

Acordurile chitarei îţi captează atenţia din primele secunde, iar ritmul minimalist şi orchestraţia discretă susţin o linie melodică rafinată interpretată impecabil de solista grupului. Fiind un proiect muzical nou-nouţ, sincer, ne-a surprins greutatea şi acurateţea acestei piese, însă ne-am lămurit rapid. Făcând mici săpături, am aflat că în componenţa grupului sunt artişti cu experienţă, persoane creative şi cu "antecedente" remarcabile în zona compoziţiei şi producţiei muzicale. Am remarcat-o iniţial pe Francesca Sârbu (Franny), solista grupului, care are la activ câteva videoclipuri lansate cu propriile compoziţii muzicale, făcându-se remarcată cu piese precum "Recunosc" şi "Halucinogen", dar şi cu diverse colaborări în zona underground.

Frumoasa artistă este un muzician cu acte în regulă, absolvent a UNMB, pianist, compozitor, textier şi o voce cu adevărat specială. Francesca a spus: "T.R.U.P. si suflet pentru muzica de "suflet"! Asta încerc să fac încă de la 6 ani şi simt că a venit momentul ca prin acest proiect, alături de colegii mei, să aducem căldura notelor muzicale şi a mesajelor cu însemnătate în casele, maşinile voastre sau chiar şi în căştile care vă acompaniază plimbarile/drumurile cu vibe-uri si poveşti muzicale".

 

Băieţii din grup sunt cunoştinţe mai vechi, ei scriind cumva istorie în zona trupelor de live, fiind fondatorii Perpetuum, una dintre cele mai apreciate trupe de club şi evenimente din Bucureşti până acum ceva ani, când au hotărât să îşi mute activitatea concertistică în ţările scandinave. Marius Draghici şi Cătălin Fântâneanu, căci despre ei este vorba, pe lângă mulţimea de concerte cu care şi-au încantat fanii, au o activitate intensă şi în zona creativă a muzicii, având compoziţii şi colaborări cu o serie de artişti consacraţi din România.

"Am pornit la drum crezând în şansa noastră, în potenţialul nostru creativ şi nu în ultimul rând, în toţi acei oameni care ne-au oferit necondiţionat sprijin moral şi dragostea lor. Suntem şi vom rămâne T. R. U. P. şi suflet pentru ei şi pentru voi cei care ne veţi oferi şansa să demonstrăm că merităm un colţişor în inimile voastre", a spus Marius Draghici, instrumentist (chitară bass, chitară clasică şi acustică), compozitor. "Noiembrie Uitat" este prima piesă T. R. U. P. extrasă de pe un album ce urmează să fie lansat anul viitor.

Aceasta este compusă de Marius Draghici şi Francesca Sârbu, care, de altfel, a scris şi frumoasele versuri, avându-i ca producători pe Silviu Dumitraşcu şi Vlad Andrei. Marius a ales să lucreze cu această echipă, motivat fiind de prietenia ce îi leagă şi de faptul că alături de Silviu şi-au pus amprenta pe câteva piese de succes, dintre acestea remarcându-se Lora - "Puişor", Belleamy - "Bye Bye", Amalia feat. Eli - "Prizonieri". Sunetul a fost desăvârşit de către Cătălin Fântâneanu (Solo), acesta realizând mix/ masterul noii piese. Solo, cum este alintat chitaristul grupului, are la rândul lui realizări personale, creând şi producând pentru o serie de artişti autohtoni şi internaţionali.

"T. R. U. P. este un nou proiect care ascunde trairi, experiente, suferinte, bucurii, toate combinate cu armonii care genereaza emotii.", spune Solo Catalin Fantaneanu. Videoclipul este realizat de către Ciprian Moraru şi a fost filmat într-un cadru natural desăvârşit al Domeniului Cantacuzino din Floreşti, lângă coloanele impunătoare ale palatului "Micul Trianon", introducându-ne perfect în povestea piesei. "Noiembrie uitat" reprezintă un start excelent pentru proiectul muzical T. R. U. P. şi o piesă pe care o vedem indiscutabil hit.

Modifică Setările