News

Tablou complet de familie. Alec şi Hilaria Baldwin au prezentat-o lumii pe fetiţa lor născută de o mamă surogat

Tablou complet de familie. Alec şi Hilaria Baldwin au prezentat-o lumii pe fetiţa lor născută de o mamă surogat camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ei doi formează una dintre cele mai numeroase familii de la Hollywood.

Vorbim de un cuplu de vedete care au devenit părinţi de nu mai puţin de şase ori. Soţii Alec şi Hilaria Baldwin l-au primit pe cel de-al şaselea membru al familiei lor, micuţa Lucia, născută de o mamă surogat, în luna martie, la doar şase luni după ce Hilaria l-a născut pe al cincilea copil al cuplului, botezat Eduardo. 

Ieri, Alec şi Hilaria Baldwin şi-au adunat toţi cei şase copii la premiera din New York a filmului The Boss Baby: Family Business. Şi nu doar asta: soţii Baldwin şi toţi micuţii lor s-au îmbrăcat la costume negre cu cravată, unii dintre copii purtând şi ochelari aviator şi serviete în miniatură, care să le completeze look-ul simpatic.

Cei doi părinţi i-au purtat în braţe pe cei mai mici membri ai familiei, Eduardo, în vârstă de nouă luni, şi Lucia, de doar trei luni.

Lucia, născută, după cum spuneam, de o mamă surogat, este doar a doua fetiţă a cuplului, după sora sa mai mare, Carmen Gabriela, de şapte ani.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările