News

Tara Reid, o viaţă de coşmar: relaţii pasagere, anorexie şi operaţii estetice eşuate. Actriţa s-a trezit cu sânii asimetrici. Acum e de nerecunoscut


Tara Reid, o viaţă de coşmar: relaţii pasagere, anorexie şi operaţii estetice eşuate. Actriţa s-a trezit cu sânii asimetrici. Acum e de nerecunoscut camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Pentru mulţi dintre noi, Tara Reid rămâne adolescenta atractivă din serialul de film de comedie „American Pie”. Cu toate acestea, ea şi-a câştigat faima mai mult prin prisma scandalurilor bifate.

Tara şi-a început cariera la şase ani, iar în adolescenţă apărea deja în peste 100 de reclame, pentru că frumuseţea ei nu putea trece neobservată.

Petrecerile de noapte au început însă să o acapareze, ca şi relaţiile pasagere. În martie 2000 l-a  cunoscut pe Carson Daly, cu care s-a logodit după şapte luni. Cu toate acestea, dragostea nu a durat, aşa că logodna s-a încheiat în vara anului 2001.

Apoi, nu a mai vrut să se ataşeze emoţional de nimeni, dar, în 2010, a fost cerută în căsătorie de Michael Axtmann, un antreprenor înstărit. Din motive necunoscute, povestea a eşuat şi nimeni nu a aflat ce a dus la despărţirea dintre Michael şi Tara.

Cu toate acestea, şi-a refăcut rapid viaţa.. În toamna anului 2010 s-a îndrăgostit de omul de afaceri danez Michael Lillelund. În august 2011, purtătorul de cuvânt al Tarei anunţa că actriţa s-a căsătorit cu Lillelund. Michael a dezminţit public mariajul cu faimoasă blondă, asta după ce a ţinut să precizeze că sunt despărţiţi de luni bune şi că vestea nu are nicio legătură cu adevărul.

Tara a anunţat în acelaşi an că s-a măritat cu finanţatorul bulgar Zachary Kehayov, dar la o lună după a mărturisit că mariajul lor nu este legal. În 2013 şi 2014 are o relaţie cu muzicianul israelian Erez Eisen din trupa „Infected Mushroom”, dar iubirea se destramă brusc.

Pe lângă relaţiile tumultuoase, Tara este cunoscută şi pentru operaţiile estetice eşuate. Mai exact, în 2006, blonda a mărturisit că a trecut prin două intervenţii la piept, asta după ce un chirurg a distrus-o şi i-a făcut doi sâni diferiţi, asimetrici.

De asemenea, a bifat şi o liposucţie, deoarece îşi dorea un abdomen cu pătrăţele, dar fără a urma o dietă sau exerciţii fizice istovitoare. Asta a înrăutăţit însă situaţia şi i-a deformat corpul.

Când a început  să se lupte cu anorexia şi să fie criticată pentru felul în care arată, blonda a început să apară tot mai rar în public.

 

Comentarii

Modifică Setările