News

Tataee de la B.U.G. Mafia, dezvăluiri incredibile după ce a părăsit România: „Am plecat pentru copii. E o altă lume, din păcate“

Tataee de la B.U.G. Mafia, dezvăluiri incredibile după ce a părăsit România: „Am plecat pentru copii. E o altă lume, din păcate“

Face parte din una dintre cele mai importante trupe hip-hop din România, B.U.G. Mafia, însă a decis să plece din România. Este vorba despre Tataee care, deşi s-a mutat în Spania, cântă în continuare alături de „fraţii lui de sânge“ Caddy şi Uzzi şi vine des în ţara natală.

Jurnaliştii de la Pro TV i-au luat un interviu artistului şi, aşa cum era de aşteptat, prima întrebare a fost de ce a părăsit România: „Voiam de mult să ne mutăm. din păcate, trebuie să spun, este foarte bine. Din păcate pentru mine, patriotul român, pentru că niciodată nu o să pot să mă disociez de faptul că sunt român şi îmi iubesc ţara, dar îmi iubesc copiii un pic mai mult. Şi atunci a fost o decizie relativ uşoară. Am plecat pentru copii, pentru soţie şi pentru puţină linişte pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părţile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia... Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat şi pot să lucrez mai liniştit la ce-mi place mie, muzica mai precis. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniştit, iar Bucureştiul devenise sufocant, şi la propriu şi la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învăţământ, nici în societate, în oraş, unde locuiam“.

Tataee a dezvăluit şi că în Spania nu munceşte, ci face în continuare ce ştie mai bine, adică muzică: „E o situaţie foarte specială, într-adevăr. Eu, în Spania, nu muncesc, lucrez acasă, am o cameră în care fac muzică şi îmi duc copiii la şcoală... şi cumpăr lucruri pentru casă“.

Mai mult decât atât, artistul de la B.U.G. Mafia a spus că i s-a mai propus să plece din România şi că ştia, cumva, că aici se va ajunge: „Mi s-a propus să mă mut din ţară prima oară în 1998, înainte de a scoate albumul «De Cartier». O entitate din Franţa mi-a propus să mă mut în Franţa, să fac muzică acolo. Mi s-a propus această treabă, n-am plecat atunci, dar aia mi-a deschis foarte mult ochii la această posibilitate. E o altă lume, din păcate. Şi aici suntem destul de în fundu’ curţii din punctul de vedere al entertainmentului mondial“.

Modifică Setările