Vedete

Tatăl Andreei Bălan, dezvăluiri incredibile despre relaţia dintre fiica lui şi colega de la Andre: ”Se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare


Tatăl Andreei Bălan, dezvăluiri incredibile despre relaţia dintre fiica lui şi colega de la Andre: ”Se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare

După ce Andreea Bălan a făcut o serie de dezvăluiri despre relaţia turbulentă cu tatăl său în adolescenţă, Săndel Bălan a reacţionat. Acesta a dat detalii de culise despre disputele dintre cele două fete, vorbind în termeni duri de Andreea Antonescu.

Seecretele trupei Andre sunt o poveste fără sfârşit, ce aduce mereu noi şi noi detalii incredibile. Disensiunile din cadrul trupei au fost direct proporţionale cu succesul, altercaţiile dintre cele două fete, dar şi dintre fete şi taţii lor, fiind urmărite cu interes de public. 

Când lucrurile se mai liniştiseră, dezvăluirile făcute de Andreea Bălan la podcastul lui Cătălin Măruţă au incins spiritele. După ce artista a vorbit despre faptul că tatăl ei ar fi bătut-o în adolescenţă şi ar fi cheltuit banii trupei, Săndel Bălan a reacţionat dur. Mai ales la adresa Andreei Antonescu.

Andre

”Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. (…) Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei. N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a exolicat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Click!

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările