News

Tatăl Angelinei, şocat de vestea divorţului. Reacţiile altor vedete

Tatăl Angelinei, şocat de vestea divorţului. Reacţiile altor vedete

Jon Voight poses with daughter Angelina Jolie at ShoWest March 9 in Las Vegas. Voight presented his daughter with the Supporting Actress of the Year award during a ShoWest awards show. ShoWest is an annual convention of movie theater owners. - RTXJLME

După cum bănuiam, despărţirea Angelinei de Brad Pitt n-a fost o surpriză doar pentru noi, ci şi pentru colegii lor de breaslă. Jon Voigh, tatăl Angelinei Jolie, a fost şi el printre cei care nici nu bănuiau că mariajul fiicei sale o să ajungă în acest punct. Tatăl Angelinei s-a arătat îngrijorat pentru fiica sa Contactat pentru a comenta decizia fiicei sale, în timpul show-ului american ”Inside Edition”, actorul de 77 de ai a declarat că este ”foarte întristat” că s-a ajuns aici şi că ”ceva foarte serios s-a întâmplat pentru ca Angie să ia o asemenea decizie”.

Jon Voight: ”Sunt foarte îngrijorat pentru Angie şi pentru copii”

Bărbatul a mai declarat că nu ştie care este motivul din spatele acestui divorţ, căci fiica sa nici măcar nu l-a pus la curent cu decizia de a se separa de soţul ei. ”Nu ştiu ce s-a întâmpat. E chiar trist şi sunt foarte îngrijorat pentru Angie şi pentru copii. Sper că-i voi vedea curând”, a mai spus Jon Voight în timpul acestui interviu.

George Clooney: ”Îmi pare foarte rău pentru ei”

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal / BEImages (1005258k) Brad Pitt and George Clooney '8' West Coast Premiere Reading, Los Angeles, America - 03 Mar 2012
George a declarat că prietenul lui, Brad, nu l-a pus la curent cu despărţirea de Angi

Şi George, despre care ştim că e bun prieten cu Angi şi Brad, a fost şocat la auzul acestei veşti. ”Ce s-a întâmplat?”, a întrebat George atunci când paparazzi au vrut să-i afle părerea despre divorţul Jolie-Pitt. ”Nu ştiam asta. Îmi pare foarte rău, atunci. E o poveste foarte tristă şi nefericită pentru familie. Îmi pare foarte rău să aud asta. E prima oară când aud despre divorţul lor”, a declarat, sincer, George Clooney.

Chrissy Teigen: ”Cum voi mai putea merge la slujbă astăzi”

Vestea divorţului lor a ajuns şi pe reţelele de socializare, aşa că multe dintre personalităţile şi vedetele de la Hollywood şi-au exprimat regretul în mediul online. Chrissy, soţia lui John Legend, este una dintre aceste voci. ”Brad şi Angelina. Cum voi mai putea merge la slujbă astăzi”, a scris Chrissy vizavi de acest subiect.

Alyssa Milano: ”Sunt zdrobită”

Şi actriţa din „Charmed” s-a arătat întristat de vestea despărţirii. ”Brad şi Angelina? Sunt zdrobită”, este mesajul postat de actriţă pe contul ei de Twitter.

Boy George: ”Nu e treaba noastră”

The Brit Awards (Brit's) 2014 held at the O2 - Arrivals Featuring: Boy George Where: London, United Kingdom When: 19 Feb 2014 Credit: Joe/WENN.com
Şi el şi-a exprimat părerea vizavi de divorţul celor două staruri hollywoodiene

O altă părere vehementă din online a fost cea a lui Boy George. Acesta a scris că cei doi ar trebui să se bucure de ceva intimitate în aceste momente. ”Este trist, într-adevăr, ce se întâmplă cu Brad şi cu Angelina, dar nu este treaba noastră”, a postat acesta pe Twitter.

foto: arhivă ok!, hepta