News

Tatăl ei este pastor, dar ea se fotografiază aşa! Iată cine este vedeta din România care a devenit vulgară peste noapte

Tatăl ei este pastor, dar ea se fotografiază aşa! Iată cine este vedeta din România care a devenit vulgară peste noapte camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Este una dintre cele mai iubite artiste din România, a avut foarte multe melodii care au cucerit topurile muzica, însă imaginea ei publică pare a avea de suferit în ultimul timp, din cauza deciziilor pe care le ia.

Chiar dacă tatăl ei este pastor şi se presupune că a primit o educaţie ca la carte acasă, iată că Lidia Buble, căci despre ea este vorba, nu mai ţine cont de părerile părinţilor şi a început să-şi facă de cap. Cele mai recente postări de pe Instagram ale artistei i-au bucurat pe unii dintre fanii ei, în timp ce alţii s-au arătat revoltaţi de noua ei imagine. Însă ce a făcut Lidia Buble de părerile sunt împărţite?

Aflată în vacanţă în Maldive, Lidia Buble a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii în costum de bani, în care apare în nişte poziţii provocatoare. Chiar dacă fotografiile în cauză au primit zeci de mii de like-uri, au existat fani care au pus-o la zid pe artistă.

„Ar trebui să fii un pic mai reţinută cu apariţiile astea dezbrăcate, nu te caracterizează“, „Cred că ai înţeles greşit ce înseamnă să fii artistă. Păcat că apari cu aşa imagini, cred că ai greşit drumul“ şi „Ai devenit vulgară“ sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, după care Lidia Buble a decis să dezactiveze comentariile.

Mai multe fotografii cu Lidia Buble pot fi văzute în GALERIA FOTO