News

Tatăl lui Britney Spears, acuzat că l-a bătut pe unul dintre băieţii cântăreţei

Tatăl lui Britney Spears, acuzat că l-a bătut pe unul dintre băieţii cântăreţei

Fostul soţ al lui Britney Spears, Kevin Federline, a depus o plângerere la poliţie, acuzându-l pe Jamie Spears de abuz asupra nepotului

Dacă nu mai ştiam de ceva timp ce face fostul soţ al lui Britney Spears, iată că revine în atenţia publicului cu un nou scandal. De data aceasta îl acuză pe Jamie Spears, fostul său socru, că i-a bătut băiatul, pe Sean Preston (foto mijloc). În vârstă de 13 ani, Sean este unul dintre fiii lui Britney din căsnicia cu Kevin Federline. Incidentul s-ar fi petrecut când copiii se aflau acasă la tatăl artistei. Sursele din poliţie nu au specificat care sunt urmele fizice ale abuzului, fiind vorba despre un minor, dar urmează să declanşeze o investigaţie de abuz în cazul lui Jamie Spears. După acest episod, copiii au fost duşi înapoi la casa lui Britney, iar Kevin a fost chemat să-i ia.

Jamie are tutela lui Britney din 2008, când artista a avut o cădere nervoasă, şi poate lua decizii personale şi financiare în numele fiicei sale. Acest nou scandal izbucneşte la scurt timp după ce Brit şi Kevin ajunseseră la o nouă înţelegere în privinţa custodiei copiiilor lor, în urma căreia tatăl deţine 70% din custodie.

Foto: Profimedia, Instagram

Modifică Setările