Gossip

Tatăl lui Cuba Gooding este infractor

de admin

Tatăl lui Cuba Gooding este infractor

Asta susţine organizatorul unui concert, care spune că l-a plătit pe Senior cu 7.000 de dolari pentru a cânta. Iar Cuba Gooding Sr. a luat banii şi a dispărut fărăr urmă. O acuzaţie care îi pătează reputaţia de artist soul, dar îi afectează şi imaginea mult mai celebrului său fiu, actorul Cuba Gooding Jr. Ce spune acum tatăl?

Acuzaţia vine din partea organizatorului Reginald Lewis. Iar suspect este faptul că Reginald s-a trezit abia acum, la un an de la evenimentul din Maryland, să iasă cu această acuzaţie în presă. Un fapt cât se poate de ruşinos pentru Gooding Sr., care pentru iubitorii muzicii soul e un artist respectat. El este solistul trupei The Main Ingredient, care a avut cel puţin două piese notabile pentru marele public: "Everybody Plays the Fool" (1972) şi "Just Dont Want to Be Lonely" (1974). Activitatea lui muzicală este şi motivul pentru care a fost invitat la acel eveniment caritabil din decembrie anul trecut (foto jos: Seniorul, alături de soţia Shirley şi fiica lor, sora lui Cuba Jr.).

Acum, afectat de acest scandal, Gooding Sr. a ieşit la rampă pentru a înfrunta acuzaţiile şi a spune partea lui de adevăr. Astfel, tatăl starului explică faptul că evenimentul cu pricina n-a mai avut loc şi că s-a înţeles cu Reginald să păstreze banii, tocmai în ideea că evenimentul se va reorganiza cândva. Reginald l-ar fi asigurat că spectacolul lui va avea loc la un moment dat, doar că nu au bătut nicio dată în cuie.

Supărat din cauza acuzaţiilor ce i se aduc, Gooding Sr. spune că el ar vrea să cânte în continuare pentru acel eveniment, dacă va avea loc în 2015, adăugând că nu a furat niciun ban - doar i-a păstrat în contul unei viitoare prestări de servicii artistice - şi că Reginald îl dă în judecată doar pentru publicitate. Cu singuranţă Cuba Junior l-a presat să clarifice public situaţia, somându-l cu faimoasa replică "Show me the money!".

Foto: WENN