Vedete

Tatăl lui David Beckham s-a logodit în timpul pandemiei! Cine este mama vitregă a fostului fotbalist?

Tatăl lui David Beckham s-a logodit în timpul pandemiei! Cine este mama vitregă a fostului fotbalist?

Ted, tatăl lui David Beckham, s-a logodit la 72 de ani cu Hilary Meredith, o avocată pe care a întâlnit-o abia anul trecut.

Cei doi proaspăt logodnici s-au întâlnit în 2019, când lucrau pentru veteranii din armată la Broughton House Veteran Care Village. Un comunicat comun al cuplului susţine următoarele: “În timp ce se întâmplă în lume multe lucruri în momentul de faţă, noi suntem extrem de încântaţi să vă spunem că ne-am logodit. Aveţi cu toţii grijă de voi!”

Logodna lui Ted are loc la 18 ani de la divorţul acestuia de mama lui David, cu care fusese însurat timp de 33 de ani. După ce s-au despărţit părinţii fostului fotbalist, Ted a insinuat că faima incredibilă a fiului lor ar fi cauzat distrugerea căsniciei lui cu Sandra.

David, cu tatăl şi mama lui

Ted şi Sandra s-au căsătorit în 1969 şi, la scurt timp după nuntă, au venit pe lume cei trei copii ai lor, Lyenne (47), David şi Joanne (38).

Mariajul părinţilor lui David s-a destrămat în acelaşi timp în care David avea mari probleme cu clubul de fotbal Manchester United, unde juca sportivul, iar acest lucru l-a afectat mult pe fostul fotbalist.  

Tatăl lui David a spus la momentul respectiv: “David era clar afectat de tot ceea ce i se întâmpla pe plan profesional, iar faptul că eu şi Sandra treceam atunci prin ultimele etape ale divorţului nostru n-a ajutat deloc. David a recunoscut cât de mult l-a întristat despărţirea noastră. (…) Eu şi Sandra am fost căsătoriţi 33 de ani şi, la finalul lor, ne-am distanţat, pur şi simplu, unul de altul. Ajuseserăm să mai avem un singur lucru în comun – fotbalul.”

Logodnica lui Ted este avocat şi activist în beneficiul armatei britanice, a veteranilor şi familiilor lor. Meredith are firma ei de avocatură şi predă Dreptul la Universitatea din Chester.

Cuplul de logodnici

În ciuda divorţului celor doi părinţi, atât Ted, cât şi Sandra sunt prezenţi în viaţa faimosului lor fiu în continuare, lucru de care David este extrem de mulţumit.

Foto - Profimedia, Instagram

#eOKsăStămAcasă

Modifică Setările