Royal Babies

Tatăl lui Meghan Markle nu a fost invitat la botezul nepoţelului său, Archie. Cum a comentat acest lucru?

Tatăl lui Meghan Markle nu a fost invitat la botezul nepoţelului său, Archie. Cum a comentat acest lucru?

Botezul Prinţului Archie Harrison a avut loc sâmbăta aceasta, iar tatăl îndepăratat al Ducesei de Sussex nu a fost invitat la ceremonia de creştinare a micuţului. Ce a avut de spus acesta despre faptul că n-a fost trecut pe lista de invitaţi?

“Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”, a declarat Thomas Markle (74) pentru presa britanică. “Am fost întrebat dacă mi-ar fi plăcut să merg în Marea Britanie pentru a participa la botezul noului meu nepot…”, şi-a început acesta declaraţia.

“Eu am făcut parte, la 12 ani, din grupul de băieţi care îl slujeau pe Domnul la altar, la 14 ani am devenit membru al bisericii Reginei, iar Archie este noul meu nepoţel, deci cu siguranţă că mi-ar fi făcut mare plăcere să mă aflu la botezul lui, să le urez lui Archie şi părinţilor lui multă sănătate şi fericire”, a afirmat fostul director de imagine american.

În timp ce tatăl fostei actriţe Meghan Markle a lipsit de la ceremonie, mama Ducesei de Sussex a participat la botezul nepoţelului ei apărând chiar şi în portretul de familie al micuţului Archie, alături de Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles.

Nici Prinţul William şi Kate Middleton n-au lipsit de la ceremonie (cu toate că Will nu pare deloc fericit să fi fost acolo, dacă e să ne luăm după expresia lui facială din fotografiile făcute publice), printre invitaţii de marcă numărându-se şi Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes, surorile regretatei Lady Diana, mama Prinţului Harry.  

Thomas, care a declarat, la un moment dat, că a fost marginalizat de familia regală britanică, n-a participat nici la nunta dintre fiica sa, Meghan, şi Prinţul Harry, care a avut loc în luna mai a anului trecut. De asemenea, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, a lipsit şi ea de la cele mai importante evenimente din viaţa Ducesei de Sussex, relaţiile lor de familie având serios de suferit de ceva vreme.

foto - Getty Images

Modifică Setările