Royals

Tatăl lui Meghan Markle nu-l place pe Prinţul Harry. "Nu e în stare să-şi protejeze familia!"

Tatăl lui Meghan Markle nu-l place pe Prinţul Harry. "Nu e în stare să-şi protejeze familia!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu e nicio noutate pentru nimeni că între tatăl lui Meghan Markle şi familia actriţei nu există vreo relaţie cordială.

Cel mai recent, însă, aflăm că Thomas Markle nu l-a plăcut niciodată pe Prinţul Harry, dezvăluirea fiind făcută de fratele de tată al lui Meghan, Thomas Markle Jr. Aceasta este unul dintre concurenţii show-ului Big Brother VIP din Australia, emisiune în care fratele lui Meghan a vorbit constant despre Ducesa de Sussex.

În episodul care a fost difuzat pe 2 noiembrie, bărbatul în vârstă de 55 de ani a mărturisit că tatăl lui n-are deloc o părere bună despre Harry. “Tatăl meu nu-l place. Spune că nu este în stare să-şi protejeze nici acele găini pe care le cresc în curtea casei lor.” Mai mult, Thomas Jr le-a mai dezvăluit celorlalţi concurenţi din reality show că nu crede acele mărturisiri făcute de Meghan în interviul acordat lui Oprah în martie, cum că ducesa ar fi avut gânduri suicidale în perioada în care a făcut parte din familia regală britanică.

Cu toate acestea, fratele mai mare al lui Meghan susţine că îşi iubeşte sora şi că, dacă aceasta l-ar contacta, ar răspunde cu dragă inimă. “Poate c-am spus lucruri urâte despre ea, dar, cu toate acestea, îmi iubesc sora”, a mai declarat Thomas.

În plus, acesta a dezvăluit recent pentru revista New Idea că vrea să-şi ceară scuze de la Meghan şi să-i cunoască pe nepoţii lui, Archie şi Lilibet.

Comentarii

Modifică Setările