Meghan & Harry

Tatăl lui Meghan Markle o atacă furibund pe Oprah! ”Profită de ei şi mai ales de Harry, care se află în clipe delicate”

Tatăl lui Meghan Markle o atacă furibund pe Oprah! ”Profită de ei şi mai ales de Harry, care se află în clipe delicate” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Tatăl lui Meghan a atacat-o pe celebra realizatoare TV în cadrul unui interviu recent. Oprah nu a scăpat de criticile renegatului tată al ducesei de Sussex.

Thomas Markle şi-a exprimat părerile la ”60 de minute Australia”, chiar dacă el şi Meghan nu-şi vorbesc. Bărbatul a turnat gaz pe foc şi a găsit un vinovat: pe realizatoarea TV Oprah Winfrey. ”Eu cred că ea îi manipulează şi profită de ei. Îi foloseşte pentru a-şi ridica noul post TV şi emisiunile sale. Profită de un om slăbit, aflat în clipe delicate şi îl determină să spună lucruri pe care nu e normal să le spui la televiziune.”

În primul rând, Thomas condamnă interviul din primăvară, care a zguduit monarhia britanică. Cu toate declaraţiile celor doi legate de felul în care s-au simţit, acuzaţiile rasiale sau derapajele psihice care au primit ajutor mai mult sau mai puţin.

Cel mai recent interviu controversat al lui Harry a fost tot la Oprah când a povestit traumele copilăriei, durerea pierderii mamei: ”Am vrut să beau şi să mă droghez. Şi toate lucrurile care mă ajutau să nu mă mai simt deplorabil”.

Thomas Markle este total împotriva dezvăluirilor atât de intime şi crede că Oprah se foloseşte de prietenia cu ei pentru a scoate la iveală cât mai multe lucruri.

Meghan nu mai vorbeşte cu tatăl ei de câţiva ani şi l-a acuzat că aranjase cu paparazzi să facă poze înainte de nunta lor. Mai târziu, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, a mărturisit că ea a fost în spatele aranjamentului cu paparazzi motivând că era un eveniment de pe urma căruia puteau profita atât tatăl său, cât şi familia regală.

De aceea, nu a mai condus-o Thomas pe Meghan la altar. Însă tatăl său a felicitat-o de curând cu ocazia naşterii lui Lilibet Diana.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările