Meghan & Harry

Tatăl lui Meghan Markle refuză să cumpere celebra revistă pe coperta căreia a apărut fiica sa: ”Sunt alţii mult mai influenţi”

Tatăl lui Meghan Markle refuză să cumpere celebra revistă pe coperta căreia a apărut fiica sa: ”Sunt alţii mult mai influenţi” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ciudată atitudine a tatălui lui Meghan Markle. Fiica sa a apărut într-un flatant top 100 al celor mai influenţi oameni din lume şi totuşi refuză să cumpere revista ”Time”.

În schimb, bărbatul cu care ducesa a avut nenumărate conflicte a cumpărat revista In Touch, unde şi acolo fiica sa este pe copertă, cu titlul ”Au revenit!”.

Thomas Markle nu agreează veştile bune despre fiica sa? Chiar şi de la distanţă, alege să cumpere alte reviste, clarificând în felul acesta adevăratele sentimente pe care le are faţă de Meghan.

Bărbatul nu a cumpărat ”Time”, unde ducii de Sussex sunt pe copertă, iar fiica sa chiar mai evidenţiată decât prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a. Întrebat de un fotograf de ce nu cumpără revista, el a răspuns: ”Aceasta este doar opinia revistei ”Time”. Există alţii şi mai influenţi, cum ar fi regina.”

Cu toate acestea, tatăl ducesei a achiziţionat ”In Touch” şi a deschis revista chiar în maşină, grăbit, la articolul despre fata sa cu care nu mai ţine legătura. Când a fost întrebat dacă şi-a văzut nepoata în fotografii, el a fost concis: ”Tot ce pot să vă spun este că am o nepoată superbă.”

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările